• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 1ο GP @ Qatar
Μια νέα εποχή ξεκινά!
Νέα 05/03/2019 - 11:23

Η περίοδος των δοκιμών για τους αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας έχει λάβει τέλος και οι πραγματικές εξετάσεις για όλους θα δοθούν αυτό το Σ/Κ στο Qatar.

 

Αυτό που ξέρουν και ξέρουμε, είναι ότι οι χρόνοι είναι πολύ κοντά και το επίπεδο του ανταγωνισμού στην κατηγορία πάρα πολύ υψηλό.

 

Επιπλέον, όλοι έχουν προετοιμαστεί για τη νέα πρόκληση της Moto2 από φέτος, με το νέο κινητήρα της Triumph και τα ηλεκτρονικά της Magneti Marelli.

 

Παρά τις αλλαγές, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, όπως η δυναμική οδηγών όπως ο Brad Binder, ο Sam Lowes, ο Luca Marini κτλ.

 

Και δεν είναι οι μόνοι, ο Lorenzo Baldassarri καραδοκεί, ο Alex Marquez είναι βετεράνος πια στην κατηγορία, αλλά και οι Schrotter-Luthi έχουν πολλά ν’ αποδείξουν.

 

Ο μεν πρώτος έχει ήδη δηλώσει από πέρυσι ότι θέλει να κάνει Πρωταθλητισμό, ο δε Ελβετός έρχεται από τη μεγάλη κατηγορία με έναν και μόνο στόχο: να παλέψει για τον Τίτλο.

 

Πέρα από τους έμπειρους στην κατηγορία, υπάρχουν και υψηλού επιπέδου νεοφερμένοι που υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις όλη τη χρονιά.

 

Ο Jorge Martin ξεχωρίζει, όντας ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής πέρυσι της Moto3, αλλά κανείς δεν υποτιμά οδηγούς όπως ο Di Giannantonio, o Bezzecchi, ο Bastianini ή ο Bulega.

 

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον περιμένουμε και το ντεμπούτο της MV Agusta στην Moto2, το πλαίσιο της οποίας θα οδηγούν οι Dominique Aegerter και Stefani Manzi.

 

Έτσι οι κατασκευαστές πλαισίων για την κατηγορία θα είναι πέντε, αφού πλην της MV Agusta έχουμε τις κυρίαρχες Kalex και τα πλαίσια των ΚΤΜ, NTS και Speed Up.

 

Στις δοκιμές του Qatar ο Sam Lowes ξεχώρισε τόσο στον ένα γύρο, όσο και σε ρυθμό Αγώνα. Ωστόσο είναι τελείως διαφορετικά τα δεδομένα σ’ ένα τεστ και σ’ ένα Αγωνιστικό τριήμερο.

 

Το βράδυ της Κυριακής θα ξέρουμε αν ο Βρετανός θα ξεκινήσει με το δεξί τη φετινή σεζόν, ή αν κάποιος άλλος – από τους αρκετούς μνηστήρες – θα κλέψει την παράσταση.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 1ο GP @ Qatar

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP Qatar 1ος Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα