• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 1ο GP @ Qatar
Έτοιμοι για την πρώτη μάχη του ‘19
Νέα 05/03/2019 - 11:25

Η ώρα έφτασε και οι αναβάτες της Moto3 είναι έτοιμοι να μπουν στην πίστα του Qatar για να μας προσφέρουν πλούσιο θέαμα, όπως όλα τα χρόνια άλλωστε!

 

Οι βετεράνοι και τα δυνατά ονόματα στην κατηγορία δεν λείπουν, όπως το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση των νεοφερμένων που είναι γεμάτοι όνειρα.

 

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει αναμφίβολα ο Romano Fenati, ένας αναβάτης με πολύ μεγάλο ταλέντο αλλά και προβληματικό χαρακτήρα.

 

Ο Fenati έχει ανέβει στο βάθρο στο Qatar, ενώ ήταν στην πρώτη θέση και στο τεστ που έκανε η Moto3 στη συγκεκριμένη πίστα το προηγούμενο Σ/Κ.

 

Όμως δεν είναι ο μόνος που ξεχωρίζει. Ο Aron Canet θα προσπαθήσει – με τη νέα του ομάδα – να κάνει αυτό που δεν κατάφερε πέρυσι: να μείνει μέχρι τέλους στη διεκδίκηση του Τίτλου.

 

Ο John McPhee έχει την εμπειρία με το μέρος του, αλλά και μια καλή ομάδα γύρω του, ενώ ο Lorenzo Dalla Porta δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

 

Κανείς δεν πρέπει να υποτιμήσει τον Niccolo Antonelli, ειδικά στο Qatar που κάνει καλούς Αγώνες, ή αναβάτες όπως ο Tony Arbolino και Gabriel Rodrigo.

 

Ο τελευταίος όμως είχε μια άσχημη πτώση στις δοκιμές του Qatar και τραυματίστηκε στην κλείδα, ενώ πριν λίγες ώρες βγήκε από το χειρουργείο.

 

Και μετά έχουμε τους νεοφερμένους! Ο Can Oncu δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μετά την εκπληκτική του νίκη στο ντεμπούτο του στην Valencia πέρυσι.

 

Ο Τούρκος έγινε ο πιο μικρός σε ηλικία αναβάτης που παίρνει νίκη σε Grand Prix, ωστόσο η χρονιά φέτος μόνο εύκολη δεν θα είναι για τον Oncu.

 

Από την άλλη έχουμε τον Celestino Vietti Ramus που επίσης μας εξέπληξε, όταν ήρθε ν’ αντικαταστήσει τον Bulega πέρυσι και με το καλημέρα πήρε βάθρο στην Αυστραλία!

 

Άλλοι που ξεχωρίζουν από τους rookies είναι ο Raul Fernandez, Πρωταθλητής Ισπανίας, ο Ricardo Rossi του Gresini αλλά και ο Filip Salac από το Rookies Cup.

 

Ο τελευταίος θα έχει αντιμέτωπο έναν γνώριμό του από το Red Bull MotoGP Rookies Cup, τον Ιάπωνα Ryusei Yamanaka.

 

Ο Yamanaka θα αντικαταστήσει ένα άλλο μεγάλο ταλέντο από την Ισπανία, τον Sergio Garcia, ο οποίος δεν έχει κλείσει ακόμα τα 16 του χρόνια για να συμμετάσχει σε GP.

 

Μόνο ο Πρωταθλητής της Moto3 Ισπανίας (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων) ή ο Πρωταθλητής του Rookies Cup μπορούν ν’ αγωνιστούν στην Moto3 στα 15 τους χρόνια.

 

Οι οδηγοί της μικρής κατηγορίας είναι οι πρώτοι που θα μπουν στη Losail για τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά τους, αυτή την Παρασκευή στις 12:50 ώρα Ελλάδας.

Επόμενο άρθρο »

Social Media Τρίτη!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 1ο GP @ Qatar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα