• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Σχεδόν στο 100%
Λίγο πριν την έναρξη της σεζόν
Νέα 06/03/2019 - 12:28

Ήταν ένας δύσκολος χειμώνας ο φετινός για τον Marc Marquez, ο οποίος στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου μπήκε στο χειρουργείο για να φτιάξει τον ώμο του.

 

Από τότε πέρασε πάρα πολλές ώρες σε φυσικοθεραπείες, ενώ δήλωνε ότι η σοβαρότητα του τραυματισμού δεν θα του επέτρεπε να είναι πάνω από 80% έτοιμος για το GP στο Qatar.

 

Μετά τις δοκιμές στην Μαλαισία όμως, τα δεδομένα άλλαξαν, η πρόοδος ήταν ταχύτερη και ο Marquez δεν διστάζει να πει ότι είναι – πλέον – κοντά στο 100%.

 

«Επιτέλους ξεκινάμε και πάλι τους Αγώνες. Φέτος ο χειμώνας ήταν διαφορετικός για εμένα, λόγω του χειρουργείου», σχολίασε ο Marc.

 

«Δούλεψα σκληρά, με πέντε ώρες φυσικοθεραπεία την ημέρα και ένα στόχο στο μυαλό μου: να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στον 1ο Αγώνα της χρονιάς».

 

«Στο τεστ του Qatar ένοιωθα πολύ καλύτερα απ’ ότι στην Μαλαισία και τώρα μπορώ να πω ότι θα είμαι σχεδόν 100% έτοιμος για το πρώτο GP».

 

Ο Marquez είναι χαρούμενος με τη δουλειά των Ιαπώνων στη μοτοσυκλέτα κι ελπίζει ότι θα κάνει μια δυνατή εμφάνιση στο Qatar, σε μια πίστα όχι τόσο ευνοϊκή για την Honda.

 

«Η Honda δούλεψε πολύ και βελτίωσε τη μοτοσυκλέτα και στις δοκιμές του Qatar νοιώθαμε δυνατοί, ειδικά σε μια πίστα που συνήθως δεν είναι καλή για εμάς».

 

«Ο Γύρος του Qatar πάντα είναι ιδιαίτερος. Όχι μόνο επειδή είναι ο πρώτος, αλλά και λόγω των συνθηκών».

 

«Θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ τις θερμοκρασίες και να λάβουμε τα πάντα υπόψη μας πριν τον Αγώνα».

 

Η τελευταία φορά που η Honda κέρδιζε Αγώνα στο Qatar, ήταν το 2014 με τον Marquez που είχε πάρει 10 συνεχόμενες νίκες στους πρώτους Αγώνες εκείνης της χρονιάς.

 

Πέρυσι ο Ισπανός έδειξε πόσο βελτιωμένη είναι η Honda συνολικά, κάνοντας εξαιρετικό Αγώνα στη Losail, φτάνοντας σε τελική τις Ducati και χάνοντας τη νίκη για μόλις 27χιλ.

Επόμενο άρθρο »

Morbidelli: Έτοιμος για μάχη!

« Προηγούμενο άρθρο

Με τις νέες γόμες στο Qatar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα