• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν του MotoGP
Ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Νέα Αγοράς 07/03/2019 - 14:34
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜotoGP κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 8/3 στην υπερσύγχρονη πίστα του Κατάρ και οι συνδρομητές της COSMOTETV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, ζωντανά & αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT, όλη τη δράση της νέας σεζόν του κορυφαίου πρωταθλήματος μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Από την Παρασκευή 8/3, οι φαν του αθλήματος θα μεταφερθούν, μέσω του COSMOTESPORT 5HD, στο Losail International Circuit για να παρακολουθήσουν από τις ελεύθερες δοκιμές των οδηγών των πιο γρήγορων και υπερσύγχρονων δίτροχων του πλανήτη, έως τον αγώνα της Κυριακής 10/3 (18.30). Παράλληλα, μέσα από τη  live εκπομπή MotoGP Pre Season με τον Αντρέα Παλομπαρίνι, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στον πρώτο από τους 19 φετινούς αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης (Παρασκευή 8/3, 20.00, COSMOTESPORT 5HD).

Στη νέα σεζόν του ΜotoGP, συμμετέχουν, μεταξύ άλλων κορυφαίων ονομάτων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο κυρίαρχος των τριών τελευταίων ετών, Μαρκ Μάρκεθ (Repsol Honda),ο Μάβερικ Βινιάλες (Monster Yamaha) ο Φάμπιο Κουαρταράρο (Petronas Yamaha), ο Βαλεντίνο Ρόσι (Monster Yamaha)κ.ά.

Επίσης, την Κυριακή 10/3, στις 20.30 κάνει πρεμιέρα στο COSMOTESPORT 5HD η εκπομπή GrandPrix με τον Αντρέα Παλομπαρίνι, η οποία  περιλαμβάνει πλούσια θεματολογία από τα κορυφαία πρωταθλήματα του χώρου, όπως τις διοργανώσεις MotoGP,WRC, NASCAR CupSeries και RedBullAirRace, που μεταδίδονται στα αθλητικά κανάλια COSMOTE SPORT HD, αλλά και τη Formula 1, της οποίας τα δικαιώματα μετάδοσης ανανέωσε έως το 2020 η COSMOTETV.

Επόμενο άρθρο »

Επέτειος για την BMW

« Προηγούμενο άρθρο

Διάκριση για την Peristeras Tyres στην Ρουμανία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα