• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα εποχή MOTOGP WORLD
Μαζί με την εφημερίδα Eλεύθερος Τύπος
Νέα Αγοράς 19/03/2019 - 12:08

Νέα εποχή MOTOGP WORLD

 

Tο Σάββατο 30 Μαρτίου ξεκινάει μια νέα εποχή για το περιοδικό MOTOGP WORLD με την κυκλοφορία (πανελλαδικά) μαζί με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος του Σαββάτου.

 

Το MOTOGP WORLD από το Σάββατο 30 Μαρτίου και κάθε (τελευταίο Σάββατο του μήνα) θα κυκλοφορεί πανελλαδικά ως ένθετο μαζί με τον Ελεύθερο Τύπο στην ειδική τιμή των 3€.

 

Αμέσως μετά οι επιστροφές του MOTOGP WORLD θα διανέμονται ως αυτόνομα τεύχη στην ειδική μειωμένη τιμή των 4€ και θα παραμένουν στα σημεία πώλησης για 30 ημέρες. 

 

Είναι προφανές ότι η πανελλαδική διανομή του MOTOGP WORLD μαζί με την εφημερίδα, σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, θα κάνει διαθέσιμο το περιοδικό σε ένα μεγαλύτερο και σημαντικά ευρύτερο αναγνωστικό κοινό και η σχεδόν ταυτόχρονη αυτόνομη διανομή θα κρατήσει όλους τους φανατικούς αναγνώστες του.

 

Η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος που είναι μια από τις κύριες πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδες, έχει φροντίσει ώστε η ειδική εκδοσή του Σαββάτου με το ένθετο, να παραμένει στα σημεία πώλησης και την επόμενη ημέρα (Κυριακή). 

 

To περιοδικό MOTOGP WORLD είναι το μοναδικό Ελληνικό περιοδικό που ασχολείται επιτυχημένα με τους αγώνες MotoGP, WorldSBK και με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, αλλά παράλληλα και με θέματα που ενδιαφέρουν τον αναβάτη μοτοσυκλέτας.

Η ειδησεογραφία περιλαμβάνει και το ένθετο «Οn Τhe Road», το οποίο ασχολείται με όλα τα νέα, τις παρουσιάσεις και τις δοκιμές των μοτοσυκλετών και σκούτερ, καθώς και με τα προϊόντα της αγοράς όπως, εξοπλισμός μοτοσυκλετιστή, αξεσουάρ μοτοσυκλετών, βελτιώσεις, λιπαντικά, καύσιμα και κάθε άλλο σχετικό θέμα.

Σύμφωνα με παλαιότερη έρευνα της Focus Bari, το περιοδικό είναι σε άριστο επίπεδο και μάλιστα στην 1η θέση σε κάποιες ηλικίες αναγνωστών, γεγονός που μας επιβάλλει να συνεχίσουμε την επένδυσή μας στο άρτιο τύπωμα και το υψηλής ποιότητας χαρτί, πέρα από την δημοσιογραφική επιμέλεια.

Επίσης το περιοδικό προβάλει και τις δραστηριότητες του MotoGrandPrix Club, μιας δυναμικής ομάδας που έχει πάνω από 18,500 ακόλουθους στη σχετική σελίδα στο Facebook!, συνδυάζοντας έτσι τις εκδοτικές δραστηριότητες της 2 Δέλτα με τη δυναμική της παρουσία στο διαδίκτυο.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Extreme Trackdays στα Μέγαρα

« Προηγούμενο άρθρο

Το TmaxHellas δίνει Ελπίδα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα