• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δυο ακόμα «περίεργες» πίστες
Η Ducati παραμένει αργή μέσα στη στροφή
Νέα 21/03/2019 - 12:14

Ο Andrea Dovizioso δεν είναι από τους αναβάτες που βγάζουν εύκολα συμπεράσματα, ειδικά όταν είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν.

 

Για τον Dovi τα βασικά συμπεράσματα και η δυναμική των εργοστασίων, θα αρχίζει να φαίνεται στους πρώτους Ευρωπαϊκούς Γύρους.

 

«Το Qatar είναι περίεργη πίστα και πρέπει να περιμένουμε το λιγότερο μέχρι το Le Mans, μιας και οι επόμενοι δυο Γύροι γίνονται σε παράξενες πίστες».

 

«Απ’ ότι φαίνεται όμως, όλοι είμαστε πολύ κοντά κι αυτό σημαίνει ότι όταν κάνεις άσχημο Σ/Κ, μπορεί να χάσεις πολλούς βαθμούς».

 

Στη συνέχεια επιμένει ότι το μεγαλύτερο θέμα προς επίλυση για την GP19, παραμένει η ταχύτητά της μέσα στις στροφές.

 

«Σίγουρα έχουμε πολύ καλή επιτάχυνση και δύναμη στην ευθεία και αυτά μας δίνουν τη δυνατότητα, όταν τα ελαστικά και η πίστα είναι ευνοϊκά για εμάς, να κάνουμε τη διαφορά».

 

«Αλλά για την περίοδο των 19 Αγώνων πιστεύω ότι χάνουμε κάτι. Αλλά δεν ξέρω, γιατί δεν είναι εύκολο να καταλάβω και την κατάσταση της Honda».

 

«Φαίνεται ότι έχουν παραπάνω δύναμη σε σχέση με πέρυσι, αλλά πρέπει να περιμένουμε να τους δούμε και σε διαφορετικές συνθήκες».

 

Να θυμίσουμε ότι ο Dovi πήρε τη νίκη μέσα στην πίστα, αλλά εκκρεμεί απόφαση του Εφετείου της FIM για την ένσταση 4 εργοστασίων κατά της Ducati.

Επόμενο άρθρο »

Αύριο (;) η απόφαση για την Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: H Honda δεν άντεχε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα