• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Θα γυρνούσα στο MotoGP…
Μόνο σε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα!
Νέα 09/04/2019 - 13:05

Ο Alvaro Bautista συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις νίκες του στο Πρωτάθλημα των SBK-Motul. Κατάφερε να κάνει το τρίτο hat-trick, μέσα στην πατρίδα του στην πίστα της Aragon.

O Bautista μεταφέρθηκε στα SBK-Motul αφού έχασε την θέση του στην ομάδα Angel Nieto, ύστερα από 9 χρόνια στο MotoGP. Παρόλα αυτά, το ιδανικό ξεκίνημα στον πρώτο Αγώνα της χρονιάς, στο Phillip Island, συνεχίστηκε εξίσου καλά και στους επόμενος Αγώνες. 

Ο Ισπανός οδηγός της Ducati έχει πάρει 9 νίκες στους 9 Αγώνες του Πρωταθλήματος, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον πολυπρωταθλητή Jonathan Rea.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Alvaro δήλωσε πως μόνο μια προσφορά από εργοστασιακή ομάδα θα τον κάνει να επιστρέψει στο MotoGP και να παρατήσει την επιτυχία του στα SBK-Motul.

«Αυτή την στιγμή δεν μου λείπει το MotoGP. Θα επέστρεφα μόνο σε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα

«Θα ήθελα να είχα μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα στο MotoGP, γιατί σε αυτές πάει όλη η προσοχή. Το να είμαι όπως πριν, δεν είναι αυτό που θέλω τώρα

«Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στους οδηγούς, η διαφορά είναι αισθητή. Ακόμα και οι οπαδοί μπορούν να βρεθούν δίπλα στους οδηγούς.»

Η καταπληκτική απόδοση του Bautista κάνει την οδήγηση της Panigale V4 R να φαίνεται πανεύκολη. Ενώ στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο ομόσταυλός του, Chaz Davies και οι δύο δορυφορικοί οδηγοί της Ducati, Michael Ruben Rinaldi και Eugene Laverty, δεν έχουν παρόμοια αποτελέσματα με τον Ισπανό οδηγό.

«Από έξω μπορεί να φαίνεται εύκολο, όμως δεν είναι. Οι χρόνοι που γράφονται είναι πολύ γρήγοροι και δεν είναι εύκολο να γίνουν.»

«Ίσως να φαίνεται ότι δεν δυσκολεύομαι πολύ για την νίκη αλλά πάντα στον Αγώνα δίνω το καλύτερο που μπορώ.»

«Εάν μπορώ να κερδίσω με διαφορά 10 δευτερολέπτων, θα το κάνω. Εάν είναι μόνο ένα δέκατο, θα το κάνω. Εάν το καλύτερο που μπορώ είναι η πέμπτη θέση αυτό θα κάνω.»

«Το σημαντικό είναι ότι περνάω ωραία όταν οδηγώ την μοτοσυκλέτα. Ευχαριστιέμαι κάθε στροφή, κάθε δοκιμή, κάθε Αγώνα. Έχω ένα τρομερό συναίσθημα και πολλή αυτοπεποίθησή πάνω στη μοτοσυκλέτα.»

Επόμενο άρθρο »

Michelin: Απαιτητική πίστα η COTA

« Προηγούμενο άρθρο

Αποσύρεται το νούμερο 69!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα