• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι
Το ρεκόρ μου δεν έχει καμία σημασία!
Νέα 10/04/2019 - 13:25

Δικαιωματικά ο τίτλος “Βασιλιάς του Austin” ανήκει στον Marc Marquez. Με έξι νίκες στους έξι Αγώνες, στους οποίους έχει συμμετάσχει στην μεγάλη κατηγορία, με έξι pole positions και πέντε ταχύτερους γύρους.

Σύμφωνα με αυτά τα στατιστικά, ο Marc θεωρείτε φαβορί για την νίκη, αφού κανένας οδηγός δεν έχει καταφέρει να σταματήσει την κυριαρχία του σε Αμερικανικό έδαφος.

Όσο για τους αντιπάλους του, ο Marquez είναι ο στόχος που πρέπει να πετύχουν για να ανέβουν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, στην πίστα του Τέξας.

Παρόλα αυτά, ο Ισπανός οδηγός της Honda δεν παίρνει τίποτα ως δεδομένο και όπως οι περισσότεροι οδηγοί έτσι και αυτός ανησυχεί για την κατάσταση της πίστας και τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσει.

«Είχαμε μόνο λίγο χρονικό διάστημα ανάμεσα στους Αγώνες για να ξεκουραστούμε αλλά είμαι έτοιμος να ξεκινήσουμε

«Η COTA είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες. Είναι μια πίστα η οποία φαίνεται να ταιριάζει στο οδηγικό μου στυλ.»

«Παρότι είχαμε πολλές επιτυχίες εδώ, στο παρελθόν, θα δουλέψουμε σκληρά όπως κάνουμε πάντα στις Ελεύθερες δοκιμές και θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι.»

«Κάθε χρονιά όταν πηγαίνεις σε μια πίστα υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κατανοήσεις και να προσαρμοστείς σε αυτά.»

«Το ρεκόρ μου δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι

Ο Marquez έρχεται από την Αργεντινή έχοντας ήδη μια νίκη και ένα ρεκόρ στην πίστα της Αμερικής. Οι αντίπαλοι του θα πρέπει να βρουν το κάτι παραπάνω αλλιώς η κυριαρχία του στο Austin θα συνεχιστεί και αυτή την Κυριακή.

Επόμενο άρθρο »

29.5 εκατομμύρια για το MotoGP στο Spa-Francorchamps

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin: Απαιτητική πίστα η COTA

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα