• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέματα με την αλυσίδα και για τον Lorenzo
«Είναι προφανές ότι έχουμε πρόβλημα»
Νέα 14/04/2019 - 13:12

Στην Αργεντινή, στις ΕΔ4, η αλυσίδα βγήκε από τη μοτοσυκλέτα του Marc Marquez και το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετώπισε ο Jorge Lorenzo δυο εβδομάδες αργότερα!

 

Ο Ισπανός χρειάστηκε να περάσει από τις ΚΑΤ1, όπου και πήρε τελικά την 1η θέση, όμως στο δεύτερο σκέλος αντιμετώπισε πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του.

 

Την ακούμπησε σε έναν τοίχο της πίστας και έτρεξε να πάρει τη δεύτερη, κάνοντας γνωστό αργότερα ότι του έφυγε η αλυσίδα! Ό,τι ακριβώς είχε συμβεί και τον Marc

 

«Είναι η δεύτερη φορά και είναι προφανές ότι έχουμε πρόβλημα εκεί. Έχει συμβεί πολλές φορές. Η ομάδα θα δει τι έγινε για να το αποφύγουμε στο μέλλον».

 

Το ότι υπάρχει πρόβλημα παραδέχτηκε και ο Marc Marquez, ο οποίος δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στο HRC και θεωρεί ότι θα βρεθεί η λύση.

 

Ο Jorge χρειάστηκε να τρέξει αρκετά μέτρα για να φτάσει στο γκαράζ της ομάδας του.

 

«Με 10 κιλά πάνω σου, το να τρέξει 300-400 μέτρα δεν είναι εύκολο. Σίγουρα δεν θα νικήσω τον Usain Bolt.. ήμουν αργός, αλλά τόσο μπορούσα να τρέξω».

 

Στη συνέχεια, ανεβαίνοντας στη δεύτερη μοτοσυκλέτα του, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα που έχουν όλοι οι οδηγοί σε παρόμοιες συνθήκες.

 

«Είχα πολύ διαφορετικό set-up… πάντως σ’ αυτή την πίστα είμαστε μακριά από τους πιο γρήγορους. Πάντως είναι θετικό το ότι δοκιμάζουμε πολλά πράγματα κι αυτά, στο μέλλον, θα μας κάνουν ανταγωνιστικούς».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Assen: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Πραγματικά πολύ άσχημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα