• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Test: Οι χρόνοι στις 15:00
Μεσημεριανό διάλειμμα με τον Quartararo μπροστά
Νέα 06/05/2019 - 15:04

Το επίσημο τεστ της μεγάλης κατηγορίας στην πίστα της Jerez έχει ξεκινήσει από τις 11:00 ώρα Ελλάδας και θα ολοκληρωθεί στις 19:00 το απόγευμα.

 

Το παρών αναμένεται να δώσουν όλοι οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας, ακόμα και ο Andrea Iannone που λόγω της πτώσης του στις ΕΔ4, δεν συμμετείχε στο χτεσινό Αγώνα.

 

Ο Ιταλός αναβάτης της Aprilia έχει πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς για να μπει στην πίστα σήμερα, αλλά ακόμα δεν έχει γράψει χρόνο.

 

Μαζί με τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας είναι και τρεις δοκιμαστές, ο Bradley Smith της Aprilia, ο Stefan Bradl της Honda και ο Sylvain Guintoli της Suzuki.

 

Ωστόσο, στο πρώτο μέρος των δοκιμών είναι ο Marc Marquez αυτός που έχει δοκιμάσει την πειραματική RC213V με την οποία πήρε την 10η θέση στον Αγώνα ο Bradl.

 

Τα πράγματα στους χρόνους έχουν αλλάξει, με τον Fabio Quartararo να έχει ανέβει στην πρώτη θέση χάρης στο 1:37,101.

 

Ο χρόνος τους αυτός είναι περίπου δυο δέκατα πάνω από τον αντίστοιχο που του χάριζε την pole position το Σάββατο, γράφοντας παράλληλα ιστορία.

 

Στη δεύτερη θέση είναι ο Marc Marquez που ήταν από τους πρώτους στην πίστα κι έχει κάνει αρκετούς γύρους, 48 στο σύνολο.

 

Ο Franco Morbidelli είναι τρίτος, με τους τρεις αυτούς αναβάτες να έχουν μεταξύ τους διαφορά μικρότερη από δυο δέκατα!

 

Ο Cal Crutchlow εν τω μεταξύ έχει υποχωρήσει στην 4η θέση και είναι από τους ελάχιστους που συνεχίζουν να «γυρίζουν» στην πίστα.

 

Την πεντάδα κλείνει ο Takaaki Nakagami, μπροστά από τον Alex Rins. Η Suzuki έχει κι αυτή παρουσιάσει στο τεστ τη δική της εκδοχή «κουταλιού».

 

Το δίδυμο της Yamaha είναι στην 8η (Vinales) και 17η (Rossi) θέση, ενώ η Aprilia – με τον Aleix Espargaro – κρατά θέση στη δεκάδα και απέχει μόλις 0,657’ από τον πρώτο.

Επόμενο άρθρο »

Έπαιξε αμυντικά ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Η Michelin και το τεστ στην Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα