• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Είμαι απογοητευμένος
Αλλά δεν τα παρατάω!
Νέα 06/05/2019 - 18:20

Δεν χαμογελούσε με ευκολία ο Andrea Dovizioso μετά το τέλος του χτεσινού Αγώνα στην πίστα της Jerez στην Ισπανία.

 

Η ανάλυσή του και τα λεγόμενά του, όπως πάντα, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

 

«Ήταν μια μέρα τόσο θετική, όσο και αρνητική. Αρνητική γιατί χάσαμε το βάθρο και θετική γιατί ήμασταν πιο γρήγοροι σε σχέση με πέρυσι».

 

«Όμως, ενώ η διαφορά είναι μικρότερη, οι αντίπαλοι στις μάχες έχουν αυξηθεί, μιας και ο Rins είναι στη διεκδίκηση του Τίτλου και οι Yamaha είναι γρήγορες παρά τα προβλήματα».

 

Την ίδια ώρα, ο Marquez επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

 

«Την περίμενα τη νίκη του. Το θέμα είναι να γίνουμε λίγο πιο ανταγωνιστικοί απ’ ότι είμαστε. Ο Marc δύσκολα μένει εκτός βάθρου, σε αντίθεση με εμάς. Δεν είμαστε μακριά, αλλά δεν αρκεί».

 

«Είμαι απλά απογοητευμένος με το αποτέλεσμα, δεν παραιτούμαι, αλλιώς δεν είχε νόημα να είμαι στο MotoGP. Πάντως περιμένω πολύ περισσότερα στους επόμενους Αγώνες».

 

Στη συνέχεια προσθέτει για τον Marquez: «Μπορεί να είναι ο καλύτερος πιλότος, στην καλύτερη μοτοσυκλέτα, αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά».

 

«Πολλά έχουν αποδειχτεί διαφορετικά απ’ ότι περίμενα. Έτσι δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά κι όσοι δεν είναι στην πίστα, ξέρουν ακόμα λιγότερα».

 

«Ο Marc έχει το δικό του, ιδιαίτερο στυλ και δεν μπορείς να πεις με σιγουριά αν είναι αυτός ή η μοτοσυκλέτα που κάνει τη διαφορά».

 

Μίλησε και για τους πρώτους του γύρους στον Αγών: «Έκανα τέλεια εκκίνηση, αλλά βρέθηκα σ’ ένα σημείο που ο Marquez με έβγαλε εκτός, χωρίς να κάνει κάτι άδικο».

 

«Μετά, που επέστρεψα στην ιδανική γραμμή, μπήκε ο Morbidelli και με ανάγκασε να σηκώσω τη μοτοσυκλέτα κι έχασα δυο θέσεις. Κάτι που δεν βοήθησε».

Επόμενο άρθρο »

Jerez Test: Οι τελικοί χρόνοι

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Test: Οι χρόνοι στις 17:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα