• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Η νέα Honda;
Δεν είναι καλό αυτό για εμάς…
Νέα 07/05/2019 - 12:01

Όταν επισήμαναν στον Andrea Dovizioso ότι η Honda δοκιμάζει ένα νέο πλαίσιο, την ίδια ώρα που στην Ducati δεν είχαν κάτι νέο να αξιολογήσουν, ο Ιταλός αποκρίθηκε:

 

«Αυτό δεν είναι καλό για εμάς».

 

Η Honda συνεχίζει να δουλεύει, ενώ στην Ducati – παρά τις επανειλημμένες δηλώσεις του Dovi ότι πρέπει να βελτιωθεί η Desmosedici – επικρατεί ησυχία.

 

«Ήξερα ότι δεν θα είχαμε κάτι το μεγάλο να δοκιμάσουμε εδώ. Όμως τα τεστ είναι όλο και λιγότερα και πρέπει να εκμεταλλευόμαστε την παραμικρή ευκαιρία».

 

«Έχουμε καλή βάση και είναι πολλαπλώς πιο δύσκολο να βρεθεί κάτι καλύτερο, αλλά πρέπει να το κάνουμε».

 

Η επόμενη ευκαιρία που θα έχουν, είναι το τεστ μετά τον Αγώνα στο Montmelo.

 

«Στην Ducati δεν κάνουμε τόσο μακροχρόνια πλάνα», απαντά γελώντας ο Dovizioso. «Ο Pirro συνεχίζει να δοκιμάζει πράγματα κι αν βρει κάτι ενδιαφέρον, ίσως το δοκιμάσουμε σε κάποιο GP».

 

Για τους αντιπάλους του, στη μάχη για τον Τίτλο, είπε:

 

«Δεν νομίζω ότι ο Marc, ή ο Rins, θα έχουν σκαμπανεβάσματα. Θα είναι σταθερά μπροστά. Όμως πιστεύω ότι κι εγώ μπορώ να παλέψω για κάτι καλύτερο από την 4η θέση».

 

«Δεν ξέρω αν η έλευση του Alex στη μάχη για τον Τίτλο είναι κάτι καλό. Έχουμε 4 διαφορετικές μοτοσυκλέτες να παλεύουν κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αναπάντεχες καταστάσεις».

 

«Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η προσαρμογή στα ελαστικά και στην εκάστοτε πίστα κι έχει το ενδιαφέρον του, υπό μια έννοια».

 

Περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν, σ’ ένα ακόμα συναρπαστικό Πρωτάθλημα του MotoGP. Κι ο Marc επανέλαβε πόσο άνετα νοιώθει στη μοτοσυκλέτα του:

 

«Δεν είναι και κάτι καινούργιο!» απαντά ο Dovi. «Αφού το λέει πρέπει να τον πιστέψουμε, αλλά πρέπει να δούμε  αν θα τα πάει καλά σε κάθε πίστα».

 

«Στο τεστ μάζεψα καλή πληροφόρηση και ήμουν γρήγορος, αλλά όλοι είναι την Δευτέρα μιας και είναι εύκολο να βελτιωθείς μετά τον Αγώνα».

 

«Το σημαντικό είναι να δουλεύουμε ώστε να βελτιωθούμε εμείς και σας διαβεβαιώνω ότι αυτό ακριβώς κάνουμε».

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Στο Le Mans;

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Όχι κάτι το συνταρακτικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα