• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χωρίς ρίσκα σήμερα ο Miller
Και δικαιώθηκε με την 1η σειρά!
Νέα 18/05/2019 - 22:55

Στις δύσκολες συνθήκες του Le Mans, πολλοί ήταν εκείνοι που θα πίστευαν ότι ο Jack Miller θα ήταν ένας από τους οδηγούς που θα έπαιρναν ρίσκα.

 

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο Αυστραλός αναβάτης της Pramac Racing δικαιώθηκε, καθώς πήρε θέση στην πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

«Όταν έχεις πάρει στο παρελθόν το ρίσκο με τα ελαστικά, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι θα είσαι ο πρώτος που θα ξαναπάρει μία τέτοια απόφαση».

 

«Παρακολουθούσα το τι συνέβαινε στην πίστα και στο τέλος αποφάσισα να δοκιμάσω με τα βρόχινα. Όταν έφτασα στην 4, η βροχή δυνάμωνε κι έτσι κατάλαβα ότι έπρεπε να πιέσω, γιατί σε εκείνο το σημείο θα μάζευε νερό».

 

«Κατάφερα λοιπόν να κάνω έναν πολύ καλό χρόνο στον πρώτο μου γρήγορο γύρο».

 

Η βροχή, που δυνάμωσε στη συνέχεια, δεν άφησε τους αναβάτες να κατεβάσουν τους χρόνους τους κι έτσι όσοι πρόλαβαν να κάνουν στην αρχή έναν καλό χρόνο ήταν οι κερδισμένοι.

 

Ακόμα και έτσι όμως, ο Jack Miller αποφάσισε να πιέσει ακόμα και στον τελευταίο του γύρο μέσα στην πίστα, με αποτέλεσμα να έχει μία πτώση: την 3η του μέχρι στιγμής αυτό το Σ/Κ.

 

Ο Jack Miller παρουσιάζεται βέβαιος ότι έχει το ρυθμό για να διεκδικήσει μία από τις τρεις πρώτες θέσεις:

 

«Ναι σίγουρα. Την Παρασκευή το πρωί τα πράγματα πήγαν πάρα πολύ καλά. Νομίζω έκανα τον καλύτερό μου χρόνο με το ελαστικό να έχει 17 γύρους. Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί».

 

«Ευτυχώς αυτό ήταν αρκετό για να με βάλει στη δεκάδα γιατί χθες το απόγευμα τα πάντα πήγαν στραβά».

 

«Δοκίμασα το μεσαίο ελαστικό και έπεσα και μετά έβαλα τα μαλακά και έπεσα πάλι».

 

«Πάντως είμαι χαρούμενος που έχουμε το ρυθμό είτε στο στεγνό, είτε στο βρεγμένο. Προτιμώ όμως να γίνει Αγώνας στο στεγνό».

 

«Θα έχουμε 27 γύρους εδώ και με το ζόρι μπορεί να μείνει κανείς όρθιος στους 5 στο βρεγμένο. Οπότε προτιμώ να γίνει Αγώνας στο στεγνό».

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans MotoGP: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

«Πολύ χαρούμενος» ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα