• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Πολύ χαρούμενος» ο Rossi
Με τη σημερινή μεταμόρφωσή του
Νέα 18/05/2019 - 22:38

Μεταμορφωμένος προς το καλύτερο ήταν σήμερα ο Valentino Rossi, η εξαιρετική στρατηγική του οποίου στις ΚΑΤ1 του έδωσε το εισιτήριο για το 2ο σκέλος.

 

Ο Ιταλός άσος επέλεξε να βγει με τα σλικ ελαστικά, όταν όλοι οι αντίπαλοι του ήταν με τα βρόχινα, ένα στοίχημα το οποίο του βγήκε και κατάφερε με ευκολία  να πάρει την 1η θέση.

 

Ακριβώς την ίδια στρατηγική προσπάθησε να ακολουθήσει και στις ΚΑΤ2, ωστόσο ο καιρός χειροτέρεψε, αναγκάζοντας τον Valentino να επιστρέψει στο γκαράζ της ομάδας του.

 

Φόρεσε τα βρόχινα ελαστικά και κατάφερε να σημειώσει τον πέμπτο καλύτερο χρόνο, για να ξεκινήσει τον αυριανό Αγώνα από την δεύτερη σειρά της εκκίνησης.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σήμερα το πρωί ήμουν εκτός ΚΑΤ2 και έπρεπε να βρούμε κάτι για να βελτιώσουμε τη θέση μας».

 

«Πήραμε ρίσκο στις πρώτες κατατακτήριες, όταν βάλαμε τα σλικ ελαστικά, αλλά τελικά αυτή αποδείχθηκε σωστή κίνηση».

 

«Ήταν ένα στοίχημα και το κερδίσαμε, μιας και δεν υπήρχε πολύ νερό στην πίστα και έτσι κατάφερα να περάσω στο δεύτερο σκέλος. Και αυτό ήταν πολύ σημαντικό».

 

«Στις κατατακτήριες δύο, με τα βρόχινα ελαστικά, ήμουν επίσης ανταγωνιστικός. Πήρα την 5η θέση, αλλά έχω και καλό ρυθμό σε περίπτωση που ο Αγώνας γίνει αύριο στη βροχή».

 

«Στο στεγνό δεν ήμουν τόσο δυνατός χτες και έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο set-up της μοτοσυκλέτας».

 

«Σήμερα, όμως, δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι τέτοιο, έτσι πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα είναι ο καιρός αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Χωρίς ρίσκα σήμερα ο Miller

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: Είμαι περίεργος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα