• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: Είμαι περίεργος
Να δω που θα με βγάλει η 1η σειρά!
Νέα 18/05/2019 - 21:58

Ο Danilo Petrucci, που δεν έχει καταφέρει φέτος να πάρει κάτι καλύτερο από την 3η σειρά σε ΚΑΤ, δηλώνει περίεργος να δει τι μπορεί να κάνει από την πρώτη στον αυριανό Αγώνα!

 

Ο Ιταλός έχασε μόνο από τον Marc Marquez και είναι έτοιμος να παλέψει για το πρώτο του βάθρο με τα χρώματα της εργοστασιακής Ducati.

 

«Ήδη από την Πέμπτη έλεγα ότι ο στόχος μου ήταν οι δύο πρώτες σειρές και τελικά κάναμε πολύ καλή δουλειά».

 

«Είμαι χαρούμενος για αυτή την 1η σειρά. Φέτος κάνω καλούς Αγώνες αλλά άσχημες κατατακτήριες. Έτσι είμαι περίεργος να δω τι θέση θα πάρω στον αυριανό Αγώνα, τώρα που ξεκινάω από την πρώτη σειρά».

 

Για μία ακόμη φορά, ο Danilo Petrucci - παρά το ότι θεωρείται σπεσιαλίστας στη βροχή - ελπίζει ότι αύριο ο αγώνας θα γίνει στο στεγνό.

 

«Για να είμαι ειλικρινής δεν θέλω τέτοιες συνθήκες και αύριο στον Αγώνα. Και αυτό επειδή θα είναι πολύ, πολύ δύσκολο να μείνεις όρθιος για 27 γύρους».

 

«Ίσως όμως να έχουμε τέτοιες συνθήκες, οπότε θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Για να είμαι ειλικρινής προτιμώ το στεγνό».

 

«Το καλό είναι ότι σε όλες τις συνθήκες είμαστε γρήγοροι, οπότε είμαι αισιόδοξος».

 

Ο ομόσταυλός του στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, ο Andrea Dovizioso, θα ξεκινήσει τον αυριανό Αγώνα από την 4η θέση.

Επόμενο άρθρο »

«Πολύ χαρούμενος» ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Στόχος είναι το βάθρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα