• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SPIES: "Δεν παρασύρομαι!"
Ο Τεξανός παραμένει προσγειωμένος εν όψει του ερχόμενου Πρωταθλήματος.
Νέα 04/12/2009 - 08:51

Ο Ben Spies τονίζει ότι δε θα παρασυρθεί επειδή έκανε ένα καλό ξεκίνημα στα MotoGP και ξέρει ότι έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει. Ο Τεξανός τερμάτισε έβδομος στο ντεμπούτο του με την Yamaha YZR-M1στην Valencia, εντυπωσιάζοντας τους θεατές και τον ανταγωνισμό με τις επιδόσεις και την προσαρμοστικότητά του. Επίσης, συνέχισε να κινείται στους ίδιους γρήγορους ρυθμούς και στις δοκιμές που ακολούθησαν στην Ισπανική πίστα.

 

Παρόλα αυτά, ο Spies έχει επίγνωση ότι χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά για να καταξιωθεί στο δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο των MotoGP. Η πρώτη τετράδα του Πρωταθλήματος, αποτελούμενη από τους Valentino Rossi, Casey Stoner, Jorge Lorenzo και Dani Pedrosa είναι σε διαφορετικό επίπεδο από τους υπόλοιπους, οδηγώντας τους 427 από τους 451 γύρους που πραγματοποιήθηκαν το 2009. Κατά συνέπεια, ο Spies ξέρει ότι το έργο του το 2010 μόνο εύκολο δε θα είναι.

 

Επίσης, θα πρέπει να προβληματιστεί από το γεγονός ότι οι περισσότεροι αναβάτες προερχόμενοι από το Πρωτάθλημα WSBK τα βρίσκουν σκούρα με τον ερχομό τους στα MotoGP: Οι Colin Edwards, Troy Bayliss, James Toseland, Chris Vermeulen, Neil Hodgson και Ruben Xaus συμμετείχαν σε 319 αγώνες MotoGP, κατακτώντας μόλις δύο νίκες!

 

"Η ταχύτητά μου είναι καλή. Δεν είμαι εξωγήινα γρήγορος ακόμα αλλά δεν είμαι πολύ μακριά. Πάντως είμαι πιο κοντά στους πρώτους παρά στους τελευταίους, οπότε αυτό είναι ένα καλό σημάδι", δήλωσε ο Spies. "Δε μου αρέσει να κάνω πομπώδεις προβλέψεις. Δε γνωρίζω τις μισές πίστες του Πρωταθλήματος και ο στόχος μου σε πρώτη φάση είναι ο τερματισμός στη δεκάδα. Νομίζω ότι είναι κάτι αρκετά ρεαλιστικό."

 

"Κάνω τη δουλειά μου και είτε αυτό αρέσει είτε όχι, συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου και σε όσους με υποστηρίζουν. Ακούγεται συχνά ότι "μπορεί να νικήσει αυτόν;" ή "αξίζει να βρίσκεται στα MotoGP;". Αυτά είναι πράγματα που δε με απασχολούν καθόλου", τόνισε ο Spies.

Επόμενο άρθρο »

BMW: Κατεβάζει δορυφορική ομάδα στα WSBK.

« Προηγούμενο άρθρο

JARVIS: Συνοψίζει μια φανταστική χρονιά για την Yamaha.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα