• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test Ημ. 1: Τελικοί χρόνοι
Το 1-2 έκανε η Petronas μέσα στην έδρα της!
Νέα 07/02/2020 - 12:29

Η ομάδα της Petronas, που εδρεύει στην Μαλαισία, κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις του 2020, καταλαμβάνοντας τις δυο πρώτες θέσεις στο τεστ της Sepang.

 

Ο Fabio Quartararo σημείωσε τον καλύτερο χρόνο, με 1:58,945 κάνοντας 52 γύρους, ενώ τον ακολούθησε ο Franco Morbidelli με 1:58,996.

 

O Morbido ήταν ο πιο δουλευταράς, κάνοντας και τους περισσότερους γύρους από κάθε άλλον, 62 στο σύνολο.

 

Οι χρόνοι στο 1:58 από την πρώτη κιόλας ημέρας είναι πάρα πολύ καλοί και αναμένουμε – καιρού επιτρέποντος – να δούμε μέχρι που θα σταματήσουν το χρονόμετρο οι αναβάτες αύριο και μεθαύριο.

 

Να σημειώσουμε ότι πέρυσι, ο Danilo Petrucci με την Ducati του είχε κάνει ανεπίσημο ρεκόρ στο 1:58,239.

 

Η Suzuki με τον Alex Rins παρέμεινε στην 3η θέση μέχρι το τέλος, με διαφορά στο ένα τέταρτο του δευτερολέπτου από τον πρώτο.

 

Τον τέταρτο καλύτερο χρόνο κράτησε και ο Cal Crutchlow, που ήταν η καλύτερη Honda σήμερα, με τον Βρετανό να οδηγεί για πρώτη φορά μοτοσυκλέτα καθώς όλο το χειμώνα έκανε προπόνηση μόνο με ποδήλατο!

 

Οι περισσότεροι χρόνοι είχαν διαμορφωθεί μέχρι το μεσημέρι, καθώς μετά ήρθε η βροχή και άλλαξε τα επίπεδα πρόσφυσης στην άσφαλτο.

 

Ωστόσο στα τελευταία λεπτά οι συνθήκες είχαν βελτιωθεί και λίγοι από τους αναβάτες κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους.

 

Ένας από αυτούς ήταν ο Jack Miller που έμεινε στην 5η θέση αλλά κατέβασε το χρόνο του για λίγο, στο 1:59,236.

 

Με 1:59,367 έκλεισε την πρώτη ημέρα ο Maverick Vinales, ενώ πολύ κοντά του – με διαφορά μόλις 60χιλ – ήταν η νέα Aprilia με τον Aleix Espargaro.

 

Ακολουθεί η ΚΤΜ με τον Pol Espargaro, ενώ στο τέλος ο Joan Mir πήρε την 9η θέση από τον Valentino Rossi βελτιώνοντας το χρόνο του.

 

35 γύρους έκανε σήμερα ο Andrea Dovizioso και έμεινε στην 11η θέση, μπροστά από τον Marc Marquez που οδήγησε για πρώτη φορά τη μοτοσυκλέτα του μετά το χειρουργείο στον ώμο.

 

Μάλιστα ο αδερφός του, ο Alex, κατάφερε να τον πλησιάσει στα 0,242’’ και ήταν ο καλύτερος από τους rookies σήμερα, με χρόνο 1:59,918 και διαφορά κάτω από το δευτερόλεπτο από τον πρώτο!

 

Να σημειώσουμε ότι δέκα λεπτά πριν το τέλος, η βροχή επανήλθε στην πίστα χαλώντας τα σχέδια όσων ήθελαν να κάνουν επίθεση στο χρονόμετρο.

Επόμενο άρθρο »

Το νέο κράνος του Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Test Ημ. 1: Λίγο πριν το τέλος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα