• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Με σταμάτησαν στα σύνορα!
Του ζητήθηκαν χαρτιά για να συνεχίσει
Νέα 05/06/2020 - 12:46

Ο Johann Zarco είναι ο τελευταίος από τους αναβάτες του MotoGP που πριν από λίγα 24ωρα κατάφερε και πάλι να επιστρέψει πάνω σε μοτοσυκλέτα.

 

Ο Γάλλος βρέθηκε στο Montmelo, όπου και τον περίμενε μια Panigale V4 Superbike, ωστόσο το ταξίδι του από την Γαλλία στην Ισπανία δεν ήταν απροβλημάτιστο.

 

«Χτες, στα σύνορα Γαλλίας-Ισπανίας, με σταμάτησε η αστυνομία και δεν μου επέτρεπε να συνεχίσω. Ευτυχώς η Dorna έστειλε εγκαίρως τα απαραίτητα χαρτιά».

 

«Χωρίς αυτά δεν θα μπορούσα να έρθω για προπόνηση», σχολίασε ο Zarco στο επίσημο site του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

«Είμαι εδώ όμως και αυτό με χαροποιεί! Είμαι χαρούμενος που έφτασα και πάλι τα 300χλμ/ώρα! Αυτή η Panigale είναι πολύ γρήγορη».

 

«Παρατήρησα όμως ότι έχανα και λίγο σε αντανακλαστικά οπότε είναι σημαντικό να επιστρέψω σ’ αυτές τις υψηλές ταχύτητες για να τις συνηθίσω και πάλι».

 

Στην πίστα μαζί με τον Γάλλο αναβάτη ήταν ο Jorge Martin – που φαίνεται σίγουρο ότι θα είναι αντίπαλός του στη μεγάλη κατηγορία το 2021 – αλλά και οι Xavi Vierge και Raul Fernandez.

 

Ενώ αρκετοί έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις με μοτοσυκλέτα, για την ώρα μόνο ο Pol Espargaro της KTM το έχει κάνει πάνω σε πρωτότυπη μοτοσυκλέτα του MotoGP.

Επόμενο άρθρο »

Η Honda απαντά στις φήμες περί Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Rivola: Τέλη Αυγούστου η απόφαση για Iannone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα