• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Κανένα περιθώριο για λάθη!
Σωστή προετοιμασία σωματική και πνευματική
Νέα 12/06/2020 - 10:25

Μετά την ανακοίνωση του νέου Ημερολογίου Αγώνων για το 2020, ο Andrea Dovizioso και οι υπόλοιποι οδηγοί έχουν ένα στόχο και μια σαφή ημερομηνία έναρξης της σεζόν.

 

Ο Ιταλός τονίζει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη σε μια τόσο «συμπιεσμένη» αγωνιστική χρονιά και ότι πρέπει κανείς να είναι προετοιμασμένος τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά.

 

«Επιτέλους επιστρέφουμε στη δράση», ξεκίνησε να λέει ο Dovi. «Η ανακοίνωση του Ημερολογίου μας επιτρέπει να προετοιμαστούμε έχοντας κατά νου μια συγκεκριμένη ημερομηνία».

 

«Προπονήθηκα πολύ όλο αυτό το διάστημα, αλλά χωρίς να ξέρω αν και πότε θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε και πάλι τους Αγώνες».

 

«Η σεζόν σίγουρα θα είναι γεμάτη προκλήσεις και όλοι θα πρέπει να διαχειριστούν τη νέα κατάσταση. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε δυο συνεχόμενους Αγώνες στην ίδια πίστα».

 

«Θα πρέπει να προετοιμαστούμε γι’ αυτό όχι μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά. Εξάλλου με τόσους Αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα, δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη».

 

«Τώρα δεν βλέπω την ώρα να ανέβω και πάλι στη σέλα της μοτοσυκλέτας μου και να βρεθώ με την ομάδα ώστε να επιστρέψουμε στη δράση».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Βήματα μπροστά σε κάθε πίστα!

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Επιτέλους έχουμε Ημερολόγιο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα