• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto3: Αγώνας
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για Arenas!
Νέα 19/07/2020 - 14:55

 

Για δεύτερο συνεχόμενο Αγώνα ο Αlbert Arenas συμπεριφέρθηκε πανέξυπνα στο τέλος και εξασφάλισε τη 2η συνεχόμενη νίκη του στο φετινό Πρωτάθλημα.

 

Οι μάχες των οδηγών της κατηγορίας ήταν ωραίες και όλα έδειχναν ότι θα κρατούσαν μέχρι το τέλος. Όπως και έγινε!

 

Ο τελευταίος γύρος ήταν δραματικός, με τους οδηγούς στις πρώτες θέσεις να τα δίνουν όλα για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμά τους στην τελική κατάταξη!

 

Αυτό προσπάθησε να κάνει ο John McPhee, ένας από τους μόλις έξι αναβάτες που είχαν οδηγήσει την κούρσα νωρίτερα.

 

Ο Σκωτσέζος πήρε μια πιο ανοιχτή γραμμή στην τελευταία στροφή της πίστας και ανάγκασε και τον Tony Arbolino να ανοιχτεί.

 

Σ’ εκείνο το σημείο ήταν και ο Celestino Vietti που επίσης διεκδικούσε τη νίκη. Ο Vietti δεν κατάφερε να σηκώσει εγκαίρως τη μοτοσυκλέτα του και χτύπησε τον Arbolino!

 

Ο τελευταίος με τη σειρά του χτύπησε τον McPhee που ήταν ο περισσότερο άτυχος από τους τρεις, αφού έπεσε και δεν κατάφερε να τερματίσει!

 

Αντίθετα ο Vietti πέρασε τη γραμμή τερματισμού στην 5η θέση ενώ ο Tony Arbolino ανέβηκε στο βάθρο των νικητών χάρη στην 3η του θέση.

 

Αυτός που εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση στο τέλος ήταν ο Ai Ogura που κατάφερε για δεύτερο συνεχόμενο Αγώνα να πάρει βάθρο.

 

Ο Ιάπωνας έμεινε τελικά περίπου τρία δέκατα πίσω από τον Albert Arenas που έφτασε τους 50β και κρατά την πρώτη θέση στη βαθμολογία.

 

Την τέταρτη θέση – και τους πρώτους βαθμούς του για φέτος – πήρε ο Andrea Migno, ενώ πίσω από τον Vietti και την 5η θέση τερμάτισαν οι Fernandez και Rodrigo.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez MotoE: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα