• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto2: Αγώνας
Αυτή τη φορά «του βγήκε» του Marini!
Νέα 19/07/2020 - 15:01

Ο Luca Marini ήταν αποφασισμένος να μην κάνει το ίδιο λάθος δυο φορές.

 

Στο Qatar η φθορά του μπροστινού του ελαστικού τον έκανε όχι απλά να χάσει το προβάδισμα από τον Αγώνα, αλλά στο τέλος και να πέσει.

 

Τώρα στην Jerez όμως ήταν προετοιμασμένος. Ήδη από την Παρασκευή το πρωί είχε δουλέψει πολύ για τον Αγώνα με τα φθαρμένα ελαστικά.

 

Ήξερε περίπου τι να περιμένει σε ό,τι αφορά στη φθορά τους και ρίχτηκε στη μάχη με αυτοπεποίθηση.

 

Όχι ακριβώς «μάχη», μιας και ο Luca Marini – όπως και οι περισσότεροι – δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στον Αγώνα.

 

Από νωρίς τέθηκε επικεφαλής και την κράτησε μέχρι το τέλος για να πάρει την πρώτη του νίκη για το 2020 και μαζί τους πρώτους του βαθμούς.

 

Πίσω του ήταν για όλη τη διάρκεια του Αγώνα ο Tetsuta Nagashima. Ο Ιάπωνας έμενε όσο κοντά μπορούσε στον αντίπαλό του, αλλά δεν κατάφερε να του πάρει την 1η θέση όπως έκανε στο Qatar.

 

Έτσι, πέντε περίπου γύρους πριν το τέλος συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση και τους 20β που δίνει αυτή, διατηρώντας και την πρώτη θέση στη βαθμολογία.

 

Το ίδιο ακριβώς έκανε και ο Sam Lowes. Ο Βρετανός προσπάθησε λίγο πριν το τέλος να μειώσει τη διαφορά του από τον Jorge Martin που ήταν μπροστά του.

 

Ωστόσο δεν του έμειναν άλλες δυνάμεις και λάστιχο κι έτσι συμβιβάστηκε με την 4η θέση, ενώ ο Jorge Martin ήταν πολύ χαρούμενος με την επιστροφή του στο βάθρο.

 

Αρκετά πιο πίσω από τον Lowes ήταν ο Aron Canet, με τον Ισπανό να επισκιάζει όλους τους άλλους νεοφερμένους της κατηγορίας!

 

Ο Canet ήταν ο τελευταίος από την πεντάδα των πρώτων που έκαναν πολύ μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους αναβάτες.

Επόμενο άρθρο »

Jerez MotoGP: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα