• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θυμωμένος αλλά και 1ος ο Pol Espargaro!
«Αν είναι έτσι να θυμώνω συνέχεια!»
Νέα 14/08/2020 - 23:40

Η πίκρα και ο θυμός δεν έχουν φύγει από τον Pol Espargaro, ο οποίος δεν μπορεί να ξεχάσει πως ο Johann Zarco του στέρησε τη νίκη στον Αγώνα της Τσεχίας.

 

«Δείχνω νευριασμένος; Ίσως η εμφάνιση να είναι υπερβολική με βάσει αυτό που νοιώθω τώρα. Πάντως κάναμε καλή δουλειά και θα προσπαθήσω να μείνω νευριασμένος όλο το Σ/Κ, αφού πιάνει!»

 

«Ένοιωθα καλά από τα πρώτα ελεύθερα πάντως. Τα πήγαμε καλά, αλλά ήταν μόνο η πρώτη ημέρα».

 

Ο Polyccio προσπάθησε να ξεφύγει για την αιτία του θυμού του που ήταν εμφανής, μιας και συνήθως είναι από τους πιο πρόσχαρους και χαμογελαστούς οδηγούς.

 

Τον ρώτησαν, λοιπόν και πάλι. «Είμαι θυμωμένος γιατί πιστεύω ότι είχα το ρυθμό για να ήμουν εγώ εκεί που ήταν ο Brad στην Τσεχία».

 

«Το ότι δεν κατάφερα να το αποδείξω είναι κάτι που με πονάει πολύ, πάρα πολύ και είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να γίνει σε έναν Αγώνα».

 

Δυο πράγματα είναι που λείπουν από την ΚΤΜ, σε σχέση με την Ducati την οποία πάντως ο Pol Espargaro κέρδισε σήμερα στον ένα γύρο.

 

«Βασικά το ένα είναι η τελική ταχύτητα και το έχουμε πει πολλές φορές ότι εδώ, σ’ αυτή την πίστα, η τελική βοηθάει πολύ».

 

«Το άλλο είναι η πρόσφυση. Η Ducati έχει πρόσφυση και τις ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά για να επιταχύνει πολύ καλά από αυτές τις κλειστές στροφές εδώ».

 

«Όσο για τα ελαστικά είμαστε ακόμα λίγο χαμένοι κι ελπίζω αύριο να έχουμε χρόνο στο στεγνό, γιατί φαίνεται ότι τελικά την Κυριακή δεν θα βρέχει. Οπότε θέλουμε χρόνο στις ΕΔ3 και ΕΔ4 για ν’ αποφασίσουμε».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Λες και η Yamaha είναι άλλη μοτοσυκλέτα!

« Προηγούμενο άρθρο

Rins: Ούρλιαζα από τους πόνους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα