• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Λες και η Yamaha είναι άλλη μοτοσυκλέτα!
Πολλά προβλήματα για τον Ισπανό
Νέα 14/08/2020 - 23:41

Σημαντικές δυσκολίες στο να κάνει τα ελαστικά του να δουλέψουν στην Αυστρία έχει ο Maverick Vinales, ο οποίος πήρε μόλις την 11η θέση σήμερα στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Παρά το ότι κανείς δεν περίμενε την Μ1 παντοδύναμη στην Αυστρία, εν τούτοις το γεγονός ότι η μοτοσυκλέτα του είναι τελείως διαφορετική από την κυρίαρχη Μ1 της Jerez, είναι κάτι που τον προβληματίζει.

 

«Προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί εδώ και στο Brno είχαμε τόσο μεγάλη διαφορά στην απόδοσή μας, σε σύγκριση με την Jerez».

 

«Δεν έχω καλή αίσθηση με το μπροστινό ελαστικό και πραγματικά πολύ άσχημη αίσθηση με το πίσω. Πραγματικά είναι πολύ παράξενο και τελείως διαφορετική αίσθηση απ’ ότι στην Jerez».

 

«Είναι λες και η Yamaha είναι τελείως διαφορετική μοτοσυκλέτα! Δουλεύουμε για να το καταλάβουμε αυτό αλλά την ίδια ώρα και για να βελτιωθούμε».

 

Κι ενώ ο ανταγωνισμός είναι δυνατός, ο Vinales παραδέχεται ότι αν δεν βρεθεί γρήγορα λύση, τότε οι μπλε θα έχουν ένα ακόμα δύσκολο Σ/Κ μπροστά τους.

 

«Σε σχέση με την Jerez είναι σαν να μην στρίβουμε εδώ. Πρώτα-πρώτα πρέπει να δούμε γιατί δεν είμαστε γρήγοροι μέσα στις στροφές και μετά να δούμε όλα τ’ άλλα».

 

«Θα είναι απογοητευτικό αν δεν βρούμε λύσεις. Έχουμε δυο Σ/Κ μπροστά μας να τα καταφέρουμε και να το κάνουμε και για τα επόμενα χρόνια, μιας και αυτό μπορεί να παρουσιαστεί ανά πάσα στιγμή».

 

«Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό να βελτιωθούμε αυτό το Σ/Κ και να λύσουμε το πρόβλημα στο επόμενο. Θα είναι δυο σημαντικά Σ/Κ».

Επόμενο άρθρο »

Να αποσφραγιστούν οι κινητήρες της ζήτησε η Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Θυμωμένος αλλά και 1ος ο Pol Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα