• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rins πίστευε στη νίκη!
Mir: Τη διαφορά έκανε η εκκίνηση και οι ΚΑΤ
Νέα 19/08/2020 - 11:16

Στην επανεκκίνηση του Αγώνα της περασμένης Κυριακής στην Αυστρία, ο Alex Rins ήταν στο μπροστινό γκρουπ από την αρχή των 20 γύρων.

 

Παρά τους πόνους από τον τραυματισμένο του ώμο, ο Rins είχε καλύτερο ρυθμό ακόμα και από τις Ducati μπροστά του, προσπερνώντας τον Jack Miller στον 10ο γύρο.

 

Έχοντας ανέβει στη 2η θέση, ο Alex κυνήγησε τον Andrea Dovizioso και στην προσπάθειά του να τον περάσει έκανε το λάθος και έπεσε.

 

«Όλα πήγαιναν καλά και πραγματικά πίστευα ότι θα κέρδιζα», έλεγε μετά τον Αγώνα ο οδηγός που σύμφωνα με τον Rossi και τον Dovizioso ήταν στα φαβορί για τη νίκη.

 

«Αυτή την αίσθηση δεν την έχω πολλές φορές αλλά τώρα πραγματικά ένοιωθα ότι θα κέρδιζα και δυο Suzuki στο βάθρο θα ήταν καταπληκτικό αποτέλεσμα για το εργοστάσιο».

 

Ο Rins είχε μια προειδοποίηση στο ίδιο σημείο που έπεσε και στον προηγούμενο γύρο του Αγώνα.

 

«Το λάθος μου ήταν ότι ίσως πήγα να σταματήσω τη μοτοσυκλέτα με περισσότερη κλίση απ’ ότι έπρεπε. Απ’ ότι είδαμε στην τηλεμετρία είχα περισσότερη κλίση όταν πήγα ν’ ανοίξω το γκάζι».

 

Από την πλευρά του o Joan Mir εξήγησε ότι τη διαφορά στην καλή του απόδοση στον πρώτο Αγώνα της Αυστρίας έκαναν η εκκίνηση και οι κατατακτήριες.

 

«Πριν τον Αγώνα αν μου λέγατε για βάθρο θα σας έλεγα ότι ήταν δύσκολο! Η αλήθεια όμως ήταν ότι η μοτοσυκλέτα δούλευε καλά από τις ΕΔ1».

 

«Κι όταν έχεις μια καλή βάση από το ξεκίνημα είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς το Σ/Κ. Ήταν δύσκολες οι μάχες μου μ’ αυτούς τους δυο (σ.σ. τον Dovi και τον Miller)».

 

«Η μοτοσυκλέτα μας όμως ήταν αρκετά ανταγωνιστική κι αυτό είναι ένα καλό βάθρο για μένα. Νομίζω ότι όλη τη διαφορά αυτό το Σ/Κ την κάναμε στις κατατακτήριες και στην καλή μας εκκίνηση».

 

«Αυτά ήταν τα αδύναμα σημεία μας. Συνήθως κάνουμε καλούς Αγώνες, αλλά περιοριζόμαστε επειδή δεν είμαστε δυνατοί στις κατατακτήριες».

Επόμενο άρθρο »

Poncharal: Ο Dovi στην ΚΤΜ;

« Προηγούμενο άρθρο

Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα