• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Poncharal: Ο Dovi στην ΚΤΜ;
Είναι σχεδόν αδύνατον να γίνει αυτό!
Νέα 20/08/2020 - 10:04

Οι δρόμοι των Andrea Dovizioso και Herve Poncharal συναντήθηκαν για μια χρονιά, το 2012, όταν ο πρώτος έφυγε από την Honda για να πάει στην Tech3.

 

Με τη δορυφορική Yamaha κατάφερε να πάρει 6 βάθρα στον ένα χρόνο που αγωνίστηκε εκεί, προτού μετακομίσει το 2013 στην Ducati.

 

Τώρα, μετά τα νέα του διαζυγίου ανάμεσα σε Ducati και Dovi, κάποιοι στο paddock πιστεύουν ότι οι δρόμοι των δυο ενδεχομένως να συναντηθούν εκ νέου!

 

«Τον λατρεύω», ήταν τα πρώτα λόγια του Poncharal όταν τον ρώτησαν σχετικά. «Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι τέτοιο είναι εύκολο. Το αντίθετο…» πρόσθεσε.

 

Για το «αντίο» του Dovi είπε:

 

«Ξέρω ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις και ο αμοιβαίος σεβασμός σημαίνουν πάρα πολλά για τον Andrea. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αξίες στην Ducati».

 

«Όταν είναι δύσκολο να επιτευχθεί κάποια συμφωνία, αυτό σημαίνει δεν υπάρχει διάθεση να βρεθεί λύση και από τις δυο πλευρές».

 

Η απόφαση του Dovi ήταν πολύ γενναία, δεδομένου ότι κινδυνεύει σοβαρά να μην έχει ομάδα του 2021!

 

«Του βγάζω το καπέλο! Έδειξε ότι ξέρει τι θέλει και δεν συμβιβάζεται. Χρειαζόμαστε τέτοιους στο paddock. Ανθρώπους που βάζουν το συναίσθημα πάνω απ’ όλα».

 

Και η επόμενη ερώτηση αφορά στις φήμες ότι ενδεχομένως η ΚΤΜ να «θυσιάσει» το συμβόλαιο με τον Iker Lecuona για χάρη του Dovizioso!

 

«Η ΚΤΜ σέβεται τον ανθρώπινο παράγοντα και σέβεται τα συμβόλαια που έχει με τους οδηγούς της. Για μένα είναι αδύνατον να σπάσει ένα από τα συμβόλαιά της».

 

«Ξέρω ότι πριν από 3-4 μήνες ο μάνατζερ του Andrea μίλησε με τον Beirer, αλλά από εκεί και πέρα δεν έγινε κάτι άλλο».

 

«Θα ήταν ωραίο να είχαμε τον Andrea, αλλά το ρόστερ για το 2021 είναι κλεισμένο και για μένα είναι σχεδόν αδύνατον να συμβεί κάτι τέτοιο».

Επόμενο άρθρο »

Αλλαγές στο Ημερολόγιο σκέφτεται η Dorna!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rins πίστευε στη νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα