• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Σήμερα όλα πήγαν στραβά!
Ο Dovizioso είναι σε καλύτερη μοίρα από εμένα
Νέα 21/08/2020 - 21:25

Μετά τη «μαγική» του εμφάνιση στην Jerez, ο Fabio Quartararo δεν έχει παρά προβλήματα, πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει με τη μοτοσυκλέτα του.

 

Προβλήματα για τα οποία δεν έχει λύσεις, όπως φάνηκε και σήμερα που έμεινε εκτός – και μακριά – από τη δεκάδα των πρώτων.

 

«Σήμερα όλα πήγαν στραβά», έλεγε μετά το τέλος των ελεύθερων δοκιμών. «Την προηγούμενη φορά η πρόσφυση ήταν καλή».

 

«Τώρα βλέπεις το ελαστικό που έχει 15 γύρους πάνω του και είναι σαν να έχει 45! Δεν είναι ότι δεν νοιώθω καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα. Οι άλλοι είναι καλύτεροι κι εγώ δεν βρίσκω την αιτία των προβλημάτων μου».

 

Κι όταν λέει «άλλοι» εννοεί τον Andrea Dovizioso, τον οποίο πριν από μερικές ημέρες χαρακτήρισε ως τον μεγαλύτερό του αντίπαλο στη μάχη για τον Τίτλο.

 

«Ναι… ο Dovi είναι καλύτερος από εμένα και κάνει καλούς χρόνους ακόμα και με τα φθαρμένα ελαστικά. Σήμερα είχα και πάλι προβλήματα στα φρένα, όπως και την Κυριακή».

 

«Είναι ο τρίτος Αγώνας αυτός που υποφέρω από τέτοια προβλήματα και αυτό δεν είναι καλό».

 

Μιλώντας για τις Suzuki, που και πάλι σε μια πίστα που (θεωρητικά) δεν τους ταιριάζει ήταν εξαιρετικές, ο Quartararo τόνισε:

 

«Η απόδοσή τους ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Έχουν καλύτερη τελική από εμάς και είναι δυνατοί στα φρένα, ενώ εγώ δυσκολεύομαι εκεί».


«Επιπλέον φαίνεται ότι κάνουν και πολύ καλύτερη διαχείριση με τα ελαστικά, ακόμα κι όταν εγώ κάνω τα πάντα για να τα κρατήσω σε καλή κατάσταση».

 

Ένα σημαντικό νέο της σημερινής ημέρας, ήταν η ανακοίνωση της Yamaha ότι το πρόβλημα με τους κινητήρες θα αντιμετωπιστεί με κάποιες αλλαγές στη χαρτογράφηση.

 

«Για την ώρα δεν έχω προβλήματα με την ιπποδύναμη. Η Yamaha λέει ότι ακόμα κι έτσι θα βγάλουμε τη σεζόν. Θα δούμε. Για να το λένε όμως, έχουν τους λόγους τους».

Επόμενο άρθρο »

Aleix: Η Aprilia μοναδική διέξοδος για τον Dovi!

« Προηγούμενο άρθρο

Πήρε το «οκ» από τους γιατρούς ο Zarco

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα