• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix: Η Aprilia μοναδική διέξοδος για τον Dovi!
Θα ήταν παραπάνω από καλοδεχούμενος!
Νέα 21/08/2020 - 22:40

Η Aprilia έχει μπροστά της μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, καθώς μπορεί να φέρει στο γκαράζ έναν καταξιωμένο οδηγό, ικανό να τη βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην εξέλιξη.

 

Ο λόγος για τον Andrea Dovizioso, ο οποίος – όπως λέει ο Aleix Espargaro – θα ήταν κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενος στην ομάδα!

 

«Έχω πει πολλές φορές ότι είναι ο αγαπημένος μου οδηγός. Θα μάθαινα πολλά από αυτόν, όπως και οι μηχανικοί μας. Θα ήταν τέλεια να τον είχα ομόσταυλο».

 

Μετά τα νέα για το διαζύγιο του Dovi με την Ducati, αυτή τη στιγμή η Aprilia είναι ο μόνος Κατασκευαστής που μπορεί να προσφέρει εργοστασιακή θέση στον Ιταλό.

 

«Είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε η μοναδική του διέξοδος. Είμαστε οι μόνοι με εργοστασιακή μοτοσυκλέτα να του δώσουμε και θα ήταν κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενος».

 

Για τη σημερινή ημέρα, την πρώτη του 6ου Γύρου σε ένα ηλιόλουστο Red Bull Ring, ο Aleix Espargaro επισήμανε:

 

«Σήμερα στόχος μας ήταν να βελτιωθούμε στο 2ο μισό του Αγώνα, εκεί που χάσαμε πολύ πριν από μια εβδομάδα. Το καταφέραμε. Δουλέψαμε με τα φθαρμένα ελαστικά κι έχουμε ακόμα περιθώριο».

 

Για τη μοτοσυκλέτα του, η οποία είναι ακόμα υπό εξέλιξη και πριν μερικές εβδομάδες έλεγε ότι κάθε Σ/Κ είναι σαν ένα τεστ για την Aprilia, είπε:

 

«Μετά την καταστροφή των δυο πρώτων Αγώνων, δεν έχουμε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα αξιοπιστίας. Είναι καλύτερη από αυτή του 2019, αλλά ακόμα δεν το έχουμε δείξει».

 

«Αν συνεχίσουμε τη δουλειά είμαι βέβαιος ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Εδώ, πριν από μια εβδομάδα, είχα τον ίδιο ρυθμό με τον Valentino και τον Zarco. Είμαι χαρούμενος, αν και ακόμα δεν έχουμε δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες».

 

Τέλος, είπε και τη γνώμη του για την τιμωρία του Johann Zarco.

 

«Δεν συμφωνώ με την ποινή που του έδωσαν… έπεσε στα μαλακά, αλλά και πάλι δεν είναι δουλειά μου να κρίνω τους Αγωνοδίκες».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Απαιτείται μεγαλύτερη αυστηρότητα!

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Σήμερα όλα πήγαν στραβά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα