• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Λυπήθηκε ο Johann Zarco
Που έριξε κάτω τον Andrea Dovizioso
Νέα 27/09/2020 - 22:50

Στον πρώτο γύρο του Αγώνα, ο Johann Zarco βρισκόταν πίσω από την Ducati του Danilo Petrucci, όταν ο τελευταίος έκανε ένα μικρό λάθος.

 

Στιγμιαία ο Γάλλος – κι ενώ ήταν πλαγιασμένος στη 2η στροφή – πάτησε λίγο παραπάνω το φρένο και έπεσε. Μαζί του παρέσυρε και τον Andrea Dovizioso που ήταν δίπλα του.

 

«Λυπάμαι για ό,τι έγινε», έλεγε μετά τον Αγώνα ο Γάλλος. «Ήταν καλό Σ/Κ και περίμενα καλά πράγματα στον Αγώνα, αλλά να τελειώνει από τη 2η στροφή δεν είναι εύκολο να το καταπιείς».

 

«Έκανα καλή εκκίνηση, αλλά ο Danilo ήταν φοβερός στα φρένα στην 1 και με πέρασε. Μετά στη 2 παραλίγο να πέσει… εκεί πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί».

 

«Αντέδρασα ενστικτωδώς για να μην τον ακουμπήσω και έπεσα. Το πρόβλημα είναι ότι ο Dovi δεν είχε που να πάει και τον έριξα… και είναι αυτός που μάχεται για τον Τίτλο».

 

«Γι’ αυτό λυπάμαι… αλλά ακόμα κι αν δεν πατούσα τα φρένα, θα ακουμπούσα με τον Danilo και η κατάληξη θα ήταν η ίδια».

 

Ο Dovi ήταν απογοητευμένος, αλλά κατάλαβε ότι ήταν απλά ένα αγωνιστικό συμβάν.

 

«Θεωρώ ότι είχα καλό ρυθμό, παρόμοιο με αυτόν του Pecco που ήταν πολύ καλός στο τέλος του Αγώνα», έλεγε ο Andrea Dovizioso.

 

«Έκανα καλή εκκίνηση και ήμουν πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν… είμαι πολύ απογοητευμένος. Χάσαμε πολλούς βαθμούς σήμερα».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Ό,τι έγινε, έγινε…

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ίσως να κέρδιζα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα