• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Ό,τι έγινε, έγινε…
Mir και Suzuki τα φαβορί για τον Τίτλο!
Νέα 27/09/2020 - 23:39

Δεν είναι εύκολο να φανταστεί την απογοήτευση του Andrea Dovizioso μετά το σημερινό Αγώνα στο Montmelo.

 

Ο Ιταλός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πέφτει από λάθος συναθλητή του πριν καν ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο του Αγώνα.

 

Πέρυσι ήταν το λάθος του Jorge Lorenzo και φέτος αυτό του Johann Zarco, ο οποίος φοβούμενος μην χτυπήσει τον Petrux μπροστά του (που πήγε να πέσει) φρέναρε ενστικτωδώς κι έπεσε.

 

«Ό,τι έγινε, έγινε… δεν υπάρχει λόγος για να κατηγορήσουμε κάποιον. Ο Zarco ήρθε μετά και μου μίλησε, αλλά δεν είχαμε πολλά να πούμε. Φοβήθηκε και ήρθε η πτώση».

 

Μια πτώση που στοιχίζει σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει ο Dovi να πάρει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή φέτος.

 

Στο Montmelo έφτασε επικεφαλής της βαθμολογίας, ένα βαθμό μπροστά από τον Fabio Quartararo, αλλά φεύγει από την πίστα στο -24β από την 1η θέση και τον Γάλλο.

 

«Το γεγονός ότι φέτος στο Πρωτάθλημα τα πάντα μπορούν να συμβούν, με βοηθά στο να είμαι αισιόδοξος. Πρέπει όμως να είμαστε γρήγοροι».

 

«Ο Fabio και η Yamaha σίγουρα είναι δυνατοί, αλλά ειλικρινά προσωπικά βλέπω την Suzuki και τον Mir να είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί για τον Τίτλο».

 

Για μια ακόμη φορά έριξε το φταίξιμο στο νέο πίσω ελαστικό της Michelin. Παρά το ότι στο τεστ του Misano έδειχνε ότι είχε βρει λύσεις…

 

«Θα ήθελα να πω ότι όλα αυτά, οι εμφανίσεις μου, οφείλονται στην πίεση για την κατάκτηση του Τίτλου, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο: απλώς είναι απόρροια του νέου ελαστικού».

 

«Σε καθαρή ταχύτητα σήμερα ήμασταν κατώτεροι των Yamaha, αλλά στο τέλος του Αγώνα ο Miller και ειδικά ο Pecco ήταν πολύ γρήγοροι».

 

«Ενδεχομένως να είχα κι εγώ το ρυθμό τους… πρέπει όμως να βελτιωθώ στα φρένα και μέσα στις στροφές ώστε να είμαι πιο γρήγορος».

 

«Το Le Mans ίσως μας βοηθήσει κι εκεί ελπίζω να βρω κάτι χρήσιμο για όλες τις πίστες. Αλλά για την ώρα αυτό είναι μια ελπίδα και μόνο».

Επόμενο άρθρο »

«Σούπερ χαρούμενος» ο Mir!

« Προηγούμενο άρθρο

Λυπήθηκε ο Johann Zarco

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα