• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Σούπερ χαρούμενος» ο Mir!
Συνέχισε το σερί των βάθρων του
Νέα 28/09/2020 - 10:30

Για μια ακόμη φορά ο Joan Mir απέδειξε γιατί θεωρείται – και δίκαια – ως ένα από τα φαβορί για τον Τίτλο φέτος.

 

Μόλις στη δεύτερή του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, ο Ισπανός της Suzuki δείχνει τα ποιοτικά στοιχεία και τα χαρακτηριστικά που τον έκαναν να ξεχωρίζει και στις μικρές κατηγορίες.

 

Το 4ο βάθρο του σε 5 Αγώνες ήρθε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και τα προηγούμενα: δυσκολίες στον ένα γύρο, αλλά και δυνατός ρυθμός στον Αγώνα.

 

Ειδικά στα τελευταία του στάδια, όπου για τρίτο συνεχόμενο Grand Prix εξαπέλυσε την επίθεσή του στους τελευταίους γύρους, χωρίς κανείς να είναι σε θέση να του αντισταθεί.

 

Κι αν δεν είχε χάσει χρόνο στην εκκίνηση λόγω της χαμηλής του θέσης στο grid, τότε και ο Fabio Quartararo δεν θα ήταν τώρα αυτός με τους 25β.

 

«Είμαι σούπερ χαρούμενος», έλεγε χτες ο Ισπανός, ο οποίος κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να είναι μόλις 8β πίσω από τον Fabio.

 

«Ξέρουμε ότι δυσκολευόμαστε στον ένα γύρο κι έτσι δουλέψαμε όλο το Σ/Κ για τον Αγώνα. Δεν ήταν εύκολο που ξεκινήσαμε από την 8η θέση και προσπάθησα στην εκκίνηση να κερδίσω αρκετές θέσεις χωρίς ρίσκα».

 

«Μετά ήμουν πίσω από τον Jack, όταν το μπροστινό γκρουπ πίεζε πάρα πολύ για να ξεφύγει μπροστά. Από τα μισά του Αγώνα και μετά άρχιζα να νοιώθω καλά και κέρδιζα έδαφος».

 

«Ένοιωθα καταπληκτικά όταν οι άλλοι δυσκολεύονταν. Κι εμείς είχαμε φθορά στα ελαστικά, αλλά όχι τόσο μεγάλη».

 

«Προσπάθησα να πλησιάσω τον Fabio αλλά έκανε καταπληκτική δουλειά πιέζοντας στο όριο τη μοτοσυκλέτα και τα ελαστικά του και ήταν πιο γρήγορος».

 

«Είμαι χαρούμενος που πήρα άλλο ένα βάθρο με την Suzuki. Είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο για εμένα και όλη την ομάδα».

Επόμενο άρθρο »

Πρώτο βάθρο του Rins για το 2020!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Ό,τι έγινε, έγινε…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα