• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κρατά τα θετικά ο Marquez!
Μετά και το 3ο χειρουργείο
Νέα 11/12/2020 - 11:15

Τρεις φορές στο χειρουργείο έχει μπει ο Marc Marquez μετά τη σφοδρή του πτώση στον πρώτο Αγώνα της Jerez τον Ιούλιο.

 

Ο Ισπανός από τότε έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και έχασε όλη τη φετινή χρονιά, ενώ μετά και το τρίτο χειρουργείο δεν είναι σαφές πόσο ακόμα θα μείνει εκτός.

 

Η Honda δεν έχει μιλήσει ακόμα για πιθανή επιστροφή του Marquez, όμως οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Ισπανό να λείπει για άλλους έξι μήνες τουλάχιστον.

 

Ο αδερφός του Marc, ο Alex Marquez, βρέθηκε σε συνέντευξη τύπου της Honda αλλά δεν θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τον Marc.

 

«Είναι καλά και κάθε μέρα έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Κρατάει τα θετικά κι αυτό ήταν κάτι που του έλειπε το πρώτο διάστημα».

 

Στη συνέντευξη αυτή ήταν προγραμματισμένο να δώσει το παρών και ο Marc Marquez, αλλά λόγω του χειρουργείου δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

 

Τη θέση του Marc για το μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς πήρε ο Stefan Bradl, για τον οποίο μίλησε με κολακευτικά λόγια ο Alberto Puig.

 

«Έκανε φανταστική δουλειά φέτος και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Με τον Covid και τον Marc εκτός, έπρεπε να αλλάξει νοοτροπία και από δοκιμαστής έγινε οδηγός ξαφνικά».

 

«Προσπάθησε πολύ και η Honda εκτίμησε την προσπάθειά του».

 

Δεν αποκλείεται ο Stefan Bradl να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Marc Marquez στους πρώτους Αγώνες του ’21, αν ο Ισπανός δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει.

 

Από την άλλη, η Honda έχει και την επιλογή του Andrea Dovizioso, ο οποίος θα σκεφτόταν να επιστρέψει αν η πρόταση από πλευράς HRC τον ικανοποιήσει.

Επόμενο άρθρο »

Σκληρή απάντηση του Lorenzo...

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ducati του Marini στα χρώματα της SKY VR46!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα