• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σκληρή απάντηση του Lorenzo...
...στις κατηγορίες για φοροδιαφυγή
Νέα 11/12/2020 - 13:03

Πρόσφατα δημοσίευμα του ισπανικού ιστότοπου elconfidencial.com συμπεριέλαβε το όνομα του Jorge Lorenzo ανάμεσα σε άλλους Ισπανούς που κατηγορούνται ή εξετάζονται για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος στην Ισπανία, μέσω της εταιρίας Charisma ενός άλλου Ισπανού.

Η δικηγόρος του παγκόσμιου Πρωταθλητή Inaki Picaza μας έστειλε μια επιστολή του Lorenzo στην οποία ξεκαθαρίζει τα πράγματα:

 

“Σε σχέση με την πληροφόρηση που δημοσιεύτηκε από την El Confidencial (και αναδημοσιεύτηκε από πολλά άλλα μέσα), θέλω να ξεκαθαρίσω:

 

Πρώτον.- Ούτε γνωρίζω, ούτε ζήτησα ποτέ τις υπηρεσίες του Mr. Alejandro Perez Calzada, του προσώπου που φέρεται υπεύθυνο για την απάτη Charisma. Το ότι είμαι συνδεμένος με φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος είναι λάθος και παραπλανητική πληροφόρηση, με στόχο να βλάψει τη φήμη μου.

Αν και η El Confidencial ήδη αποκατέστησε τα νέα, θέλω να προειδοποιήσω ότι οι δικηγόροι μου θα πάρουν νομικά μέτρα έναντι οποιουδήποτε μέσου που θα επιβεβαιώσει μια σύνδεση μου με αυτήν την απάτη.

 

Δεύτερον.- Από το 2013 ζω και πληρώνω τους φόρους μου στην Ελβετία. Οι αρχές της χώρας υπερασπίζονται τη θέση μου ως πολίτη που πληρώνει τους φόρους και γνωρίζουν πλήρως τα στοιχεία και την τοποθεσία των περιουσιακών μου στοιχείων. Δεν υπάρχει τίποτε αδιαφανές.

 

Τρίτον.- Σχετικά με τις Ισπανικές Φορολογικές Αρχές, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι έχω πληρώσει όλους τους φόρους που μου ζητήθηκαν. Ωστόσο οι δικηγόροι μου δεν είναι ικανοποιημένοι με την ισπανική Εφορία (που με θεωρεί κάτοικο Ισπανίας και φορολογούμενο εκεί) και ζήτησε επιστροφή κάποιων ποσών.

 

10 Δεκεμβρίου 2020”

 

Jorge Lorenzo Guerrero

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Dall’Igna: Το ξέραμε ότι ο Dovi θα φύγει!

« Προηγούμενο άρθρο

Κρατά τα θετικά ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα