• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dall’Igna: Το ξέραμε ότι ο Dovi θα φύγει!
Έγινε φανερό ήδη από τα μέσα της χρονιάς
Νέα 11/12/2020 - 13:06

Ο Andrea Dovizioso δεν έχει θελήσει ακόμα να αποκαλύψει τι ακριβώς έγινε και γιατί αποφάσισε να μην συνεχίσει με την Ducati το 2021.

 

Μια απόφαση που δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ένα πρόωρο τέλος την καριέρα του Ιταλού αναβάτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών.

 

Ένα από τα πρόσωπα που ξέρει πολύ καλά τι έγινε, είναι ο Gigi DallIgna της Ducati, ο οποίος μιλώντας στο «αδελφό» gpone.com, εξήγησε:

 

«Πρώτα θέλω να πω ότι ποτέ δεν είχα τόσο μακρόχρονη σχέση με κάποιον αναβάτη όπως με τον Dovi. Ήμασταν μαζί καιρό και πετύχαμε θαυμάσια πράγματα».

 

«Φυσικά όμως ήταν δύσκολο να συνεχίσεις μια ιστορία που δεν έχει πετύχει το στόχο της και αυτός ήταν η κατάκτηση του Τίτλου στη μεγάλη κατηγορία».

 

«Σταδιακά η σχέση μας χειροτέρευσε. Πιστεύω ότι η πραγματική απόφαση λήφθηκε σε μια συνάντηση στο γραφείο μου στα μέσα του 2019».

 

«Στο τέλος της συνάντησης αυτής, είχα καταλάβει ότι αυτή η σχέση δεν θα συνεχιζόταν, ότι δύσκολα θα βρίσκαμε τρόπο να συνεχίσουμε μαζί».

 

Πέρα από τον Dovi, στο γκαράζ της Ducati τη νέα σεζόν δεν θα είναι ούτε ο Danilo Petrucci. Έτσι οι κόκκινοι θα έχουν ένα εντελώς νέο δίδυμο για το 2021.

 

«Ειλικρινά είμαι χαρούμενος για τους δυο αναβάτες που επιλέξαμε. Ο Jack τέλειωσε τη σεζόν εντυπωσιάζοντας στους δυο τελευταίους Αγώνες».

 

«Στην Valencia θα μπορούσε να κερδίσει ενώ στο Portimao ήταν δίκαιη η δεύτερη θέση του πίσω από τον Oliveira. Άλλωστε είχε και δυο εγκαταλείψεις φέτος που δεν ήταν δικά του λάθη, αλλά της Ducati».

 

«Ο Pecco από την άλλη ήταν εξαιρετικός στην αρχή και στα μισά της χρονιάς. Στο Misano 1 ήταν φοβερός και στο Misano 2 όσο ήταν πρώτος έκανε τη διαφορά».

 

«Θεωρώ ότι μ’ αυτούς τους δυο μαζί μας θα έχουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε ωραία πράγματα το 2021».

 

Επιπλέον η Ducati θα έχει και τρεις νεοφερμένους στη μεγάλη κατηγορία, δείχνοντας έμπρακτα ότι συνεχίζει να ποντάρει στα νεαρά ταλέντα.

 

«Έχουμε φτάσει στο τέλος του κύκλου αυτού και τώρα πρέπει να βρούμε κάτι φρέσκο. Έχουμε μονοπωλήσει μια γενιά από ταλέντα».

 

«Θέλουμε να επενδύσουμε σε νεαρούς οδηγούς, ενώ μας έχουν βοηθήσει πολύ και οι δορυφορικές ομάδες με την εξέλιξη των οδηγών που αργότερα έγιναν εργοστασιακοί».

Επόμενο άρθρο »

Διαφορετικοί στην TV, ίδιοι στην τηλεμετρία!

« Προηγούμενο άρθρο

Σκληρή απάντηση του Lorenzo...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα