• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nakagami: υιοθέτησα το στυλ του Marquez
O Pol Esparagaro θα προσαρμοστεί εύκολα
Νέα 13/12/2020 - 12:51

Ο Taka Nagakami ηταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς, αφού με την απουσία του Marc Marquez ήταν τις περισσότερες φορές αυτός ο πρώτος οδηγός της Honda. H pole position που πήρε και οι μάχες που έδωσε σε κάποιους αγώνες για το βάθρο, με μια μοτοσυκλέτα λιγότερο προηγμένη από τις άλλες RV213V, έδειξαν στο HRC ότι είναι ένας οδηγός που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο άμεσο μέλλον και έτσι το 2021 θα έχει και αυτός μια μοτοσυκλέτα του 2021!

 

“Να δώσω τη μάχη για τον Τίτλο; Γιατί όχι!. Οποσδήποτε θα προσπαθήσω να βελτιωθώ και θα είναι σημαντικό να είμαι έτοιμος από το πρώτο τεστ. Είμαι σίγουρος ότι μόλις πάρω το πρώτο μου βάθρο, όλα θα είναι ευκολότερα για μένα, έτσι θέλω να παλέψω για αυτό ήδη από τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ”, είπε σε σχετική ερώτηση στην επίσημη παρουσίαση των ομάδων της Honda για το 2021. 

 

Ο Συμπαθέστατος “Τάκα” φέτος δεν έκρυψε ότι διάβαζε την τηλεμετρία του Marc Marquez από τους αγώνες του 2019, καθώς ο ίδιος είχε μια τέτοια μοτοσυκλέτα και αυτό τον βοήθησε πολύ: “Βλέποντας την τηλεμετρία του κατάλαβα τι έπρεπε να αλλάξω. Προσπάθησα να προσαρμοστώ στο στυλ του Μαρκ. Μετά τον 2ο αγώνα στην Χερέθ συνειδητοποίησα ότι η Honda πρέπει να οδηγηθεί έτσι, αν και δεν είναι εύκολο να το κάνεις πάντα. Ακόμη δεν γνωρίζω τη μοτοσυκλέτα που θα οδηγώ του χρόνου, αλλά οπωσδήποτε θα κρατήσω αυτό το οδηγικό στυλ”.

 

Το 2021 με την αναμενόμενη απουσία του Μαρκ από τα χειμερινά τεστ, ο Τάκα θα είναι ο πιο έμπειρος οδηγός της Honda και έτσι θα πάρει ενεργό μέρος στην εξέλιξη της νέας μοτοσυκλέτας, αν και υπάρχει το πάγωμα της εξέλιξης ως προς τον κινητήρα και την αεροδυναμική, οπότε δεν θα υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα για δοκιμή. 

 

“Είμαι πραγματικά λυπημένος για τον Μαρκ, πίστευα ότι ήταν σε κατάσταση που θα του επέτρεπε να είναι στο ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά τώρα αυτό φαίνεται δύσκολο. Δεν έχω ακόμη πληροφόρηση για το τεστ της Σεπάνγκ, αλλά ο Pol Espargaro θα είναι εκεί, είναι πολύ έμπειρος οδηγός και πιστεύω ότι θα προσαρμοστεί στην Honda σχετικά εύκολα”, είπε για τον ερχόμενο από την ΚΤΜ οδηγό. “Είναι αλήθεια ότι το HRC μου έδωσε μεγάλη υποστήριξη και μάλιστα δοκίμασα και μερικά νέα πράγματα για τη μοτοσυκλέτα. Ήταν ωραίο να βλέπεις τόσους πολλούς μηχανικούς στο γκαράζ μου, είχα πάνω από 10 και την πρώτη φορά έμεινα έκπληκτος”, είπε για το γεγονός ότι το 2020 η προσοχή της Honda ήταν πάνω του. 

 

Επόμενο άρθρο »

Εξιτήριο πήρε ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Chicho Lorenzo: Ο Rossi δεν είχε αντιπάλους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα