• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εξιτήριο πήρε ο Marquez!
Νέα 14/12/2020 - 10:17

Μετά το τρίτο χειρουργείο που έκανε στο χέρι του, ο Marc Marquez πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Μαδρίτης στο οποίο νοσηλευόταν.

 

Ο αναβάτης της Honda είχε τραυματιστεί σοβαρά τον Ιούλιο, στον πρώτο Αγώνα της μεγάλης κατηγορίας στην Jerez.

 

Μόλις λίγες ημέρες μετά το πρώτο χειρουργείο, ο Marquez προσπάθησε να επιστρέψει στη δράση και αυτό ήταν το μεγάλο λάθος του.

 

Η πίεση που άσκησε στο χέρι του ήταν μεγάλη και η πλάκα που είχε μπει εκεί έσπασε, με αποτέλεσμα ο Ισπανός να κάνει ένα δεύτερο χειρουργείο.

 

Η ανάρρωσή του στη συνέχεια πήρε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι υπολόγιζαν κι έτσι ο Marc έχασε τελικά όλη τη φετινή σεζόν.

 

Νωρίτερα μέσα στο μήνα έκανε και τρίτο χειρουργείο και μόλις πριν από λίγες ώρες η Honda επιβεβαίωσε ότι ο Ισπανός πήρε εξιτήριο.

 

«Η πρόοδος του Marc μετά το χειρουργείο του στις 3 Δεκεμβρίου και μετά την αγωγή με αντιβιωτικά, έχει χαρακτηριστεί ικανοποιητική από τους γιατρούς».

 

«Σήμερα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο για να συνεχίσει την ανάρρωση σπίτι του όπου και θα συνεχίσει τη θεραπεία με αντιβιωτικά».

 

Αν και ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο σε ό,τι αφορά στην περίοδο ανάρρωσης του Ισπανού, πιστεύεται ότι αυτή θα πάρει τουλάχιστον έξι μήνες.

 

Έτσι είναι πολύ πιθανό ο Marc Marquez όχι απλά να χάσει τα χειμερινά τεστ, αλλά να μην είναι καν στους πρώτους Αγώνες του Πρωταθλήματος για το 2021.

Επόμενο άρθρο »

Rossi-Hamilton, ένα χρόνο πριν

« Προηγούμενο άρθρο

Nakagami: υιοθέτησα το στυλ του Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα