• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Ποτέ δεν ήμουν τόσο χαρούμενος στο MotoGP!
Νέα 19/09/2020 - 11:05

Ο Jack Miller ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο πρόσφατο τεστ που έγινε για τη μεγάλη κατηγορία, στην πίστα Losail του Qatar. Ο Αυστραλός δείχνει αποφασισμένος να πετύχει τη φετινή χρονιά, μια ωριμότητα η οποία αντικατοπτρίζεται και στην απόδοσή του.

«Νιώθω καλά και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε με τον πρώτο Αγώνα», είπε. «Πραγματικά το διασκέδασα πολύ στο τεστ. Ποτέ δεν ήμουν τόσο χαρούμενος στο MotoGP. Πρέπει όμως να είσαι προσγειωμένος, γιατί πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν μέσα στη χρονιά».

Μια χρονιά που δείχνει ότι θα είναι πολύ καλή για αυτόν. «Σίγουρα έχω περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας», επιβεβαιώνει ο Jack. «Νιώθω έτοιμος για τον Αγώνα, έκανα και προσομοίωση την προτελευταία ημέρα του τεστ. Το πιο σημαντικό είναι να αυξήσω την αυτοπεποίθησή μου με το μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας, ειδικά στις γρήγορες στροφές».

Τα ακόμα πιο θετικά νέα για τον Jack Miller, είναι το γεγονός ότι το ελαστικό της Michelin, που δημιούργησε πολλά προβλήματα και στην Ducati την περασμένη χρονιά, φαίνεται ότι τώρα δουλεύει καλά. «Η Ducati πάντα δουλεύει καλά στο Qatar. Θα πρέπει να περιμένουμε να πάμε σε πιο σημαντικές πίστες, όπως το Brno ή το Misano, είπε ο Αυστραλός.

«Στο δεύτερο μισό του 2020 είχα καταφέρει να προσαρμοστώ καλά στο ελαστικό και τώρα σε αυτό το τεστ ήμουν πολύ άνετος». Τον ρώτησαν και για τους πιο επικίνδυνους αντιπάλους του: «Οι Suzuki δεν είναι άσχημες, τόσο ο Rins όσο και ο Mir. Μετά έχουμε τις δύο εργοστασιακές Yamaha, αλλά αυτός που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ο Pol Espargaro. Για τον Μorbidelli, το ότι δεν έχει εργοστασιακή μοτοσyκλέτα θα είναι ένα μειονέκτημα σε αυτή την πίστα. Θα είναι όμως εκεί για το Πρωτάθλημα. Eίναι ένας δυνατός οδηγός».

Τέλος ο Αυστραλός επιβεβαίωσε ότι θα κάνει και αυτός το εμβόλιο που προσφέρει η κυβέρνηση του Qatar σε όλη την οικογένεια του MotoGP.»Δεν υπάρχει αμφιβολία. Είμαστε πολύ-πολύ τυχεροί που θα το κάνουμε τόσο γρήγορα. Ειδικά εμείς, μιας και ρισκάρουμε πολύ ταξιδεύοντας συνεχώς».

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Πρώτος ο Razgatlioglu την 1η ημέρα δοκιμών στο Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar2 Test Ημέρα 2: Οι χρόνοι στις 17:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα