• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar2 Test Ημέρα 2: Οι χρόνοι στις 17:00
13 οδηγοί στο ίδιο δευτερόλεπτο! Πρώτος ο Pol Espargaro!
Νέα 19/09/2020 - 17:18

Ο Pol Espargaro είναι αυτός που έχει τον καλύτερο χρόνο μέχρι στιγμής στο Κατάρ, καθώς και η δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην πίστα Losail φτάνει προς το τέλος της. Ο αναβάτης της Honda έχει κάνει 1:54.103 και συνεχίζει να δείχνει πολύ καλά στοιχεία, ενώ παράλληλα ψάχνει το όριο της νέας του μοτοσυκλέτας.

Πιο πίσω, στη δεύτερη θέση, είναι ο Maverick Vinales που πίεσε για να πάρει την πρώτη θέση από τον συμπατριώτη του, ωστόσο σε 2-3 γρήγορους γύρους που έκανε έχανε πάντα στο τελευταίο κομμάτι της πίστας. Πίσω από τον Vinales είναι άλλες δύο Yamaha, αυτές του Fabio Quartararo και του Franco Morbidelli, με διαφορά περίπου μισού δευτερολέπτου από την κορυφή. Η άλλη Yamaha, του Valentino Rossi, είναι στην 9η θέση, δείχνοντας και σήμερα πολύ καλύτερα στοιχεία σε σχέση με το πρώτο τεστ στην πίστα.

Ο άλλος Espargaro της κατηγορίας, ο Aleix, έχει την 5η θέση, μπροστά από τον Pecco Bagnaia και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Joan Mir. Ο Mir έχει κάνει πάρα πολύ λίγους γύρους, μόλις 8, αλλά είναι μόλις έξι δέκατα από τον πρώτο, καθώς μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει κυνηγήσει τον απόλυτο χρόνο.

Επόμενο άρθρο »

Miller: Ποτέ δεν ήμουν τόσο χαρούμενος στο MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Είναι λυπηρό. Πολύ λυπηρό…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα