• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vergani: Ο Dovi; Έπρεπε να υπογράψει νωρίτερα!
Ο Jorge; Έχει αρχίσει και βαριέται…!
Νέα 23/03/2021 - 11:35

Ο Alberto Vergani είναι ένας από τους  πιο επιτυχημένος μάνατζερ αναβατών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η τελευταία του «επιτυχία» ήταν αυτή του Danilo Petrucci, τον οποίο αφού εγκατέλειψε η Ducati, ο Ιταλός κατάφερε να τον βάλει στην ομάδα του Herve Poncharal. Η νέα περιπέτεια στην καριέρα του Danilo ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες στο Κατάρ. Τώρα, λίγες μόνο μέρες πριν το ξεκίνημα, υπάρχουν πολλές προσδοκίες για τον Danilo και τη νέα αυτή πρόκληση της καριέρας του. «Είμαι σίγουρος για την δυναμική του», λέει ο Vergani. «Δεδομένου ότι είναι ένας δυνατός αναβάτης και ένας από τους λίγους που έχουν κερδίσει τα τελευταία χρόνια».

Πάντως στα τεστ του Qatar ο Danilo Petrucci έδειχνε να δυσκολεύεται αρκετά. «Ναι γιατί έχει συνηθίσει την Ducati, ενώ η KTM είναι διαφορετική και έχει περισσότερη πρόσφυση. Πάντως τα τεστ δεν είναι ενδεικτικά και η κατάσταση αλλάζει πολύ στον Αγώνα. Η ανωμαλία της φετινής χρονιάς είναι ότι οι οδηγοί θα φτάσουν στον πρώτο Αγώνα με μόλις τρεις μέρες δοκίμων. Ο Danilo θα είναι σε μία μοτοσυκλέτα που δεν Την έχει οδηγήσει ξανά. Όμως τον ξέρω, είναι ένας δυνατός άνθρωπος και οδηγός, σίγουρα αυτό που είδαμε στα τεστ δεν είναι αντιπροσωπευτικό των δυνατοτήτων του. Είναι ένας ήρεμος αλλά και ενθουσιώδης τύπος και αυτή ήταν η αλλαγή που χρειαζόταν. Ένιωθε καλά στη Ducati, αλλά μια αλλαγή πάντα φέρνει κάτι καινούργιο. Πιστεύω ότι με αυτή τη μοτοσυκλέτα θα δείξει τη δυναμική του Άλλωστε και η KTM πιστεύει πολύ σε αυτόν».

Στη συνέχεια μίλησε για τον πρώην ομόσταυλο του Petrucci, τον Andrea Dovizioso. «Τι να πω για τον Dovi... δεν είμαι αυτός, ούτε είμαι ο μάνατζερ του, αλλά αν ήμουν θα τον είχα κάνει να υπογράψει νωρίτερα. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένει τόσο πολύ. Αν ήθελε να επιστρέψει θα μπορούσε να επιστρέψει μια μέρα αφότου θα τελείωνε η περσινή χρονιά». Όταν τον ρώτησαν ποιος θα κερδίσει στο Qatar, ο Vergani αποκρίθηκε: «Νομίζω ότι ο Miller έχει μία πολύ καλή ευκαιρία να κερδίσει, όπως και ο Zarco και ο Bagnaia. Δεν θα έβγαζα εκτός ούτε της Yamaha.

Για τον φίλο του, τον Jorge Lorenzo είπε: «Τώρα κάνει τις διακοπές του στις Μαλδίβες. Είδα που έβγαλε κάποιες φωτογραφίες στα social media. Για μένα όμως νομίζω ότι βαριέται και έχει ήδη σύνδρομο στέρησης μοτοσυκλέτας. Ο Carlos Checa όταν σταμάτησε  ήταν χαρούμενος και ενθουσιασμένος τους πρώτους μήνες για την απόφασή του. Ο Jorge όμως μου φαίνεται ότι βαριέται… σταμάτησε άλλωστε στην ηλικία των 30 ετών. Είναι όπως όταν πηγαίνεις διακοπές. Όταν λείπεις από το σπίτι σου για 2-3 εβδομάδες το διασκεδάζεις, αλλά αν μείνεις για ένα χρόνο μετά βαριέσαι».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Στόχος μου είναι ν’ αγωνιστώ για 2 ακόμα χρόνια

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Πτώση στο Mugello για τον Morbidelli!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα