• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Στόχος μου είναι ν’ αγωνιστώ για 2 ακόμα χρόνια
Θα ήθελα κι ένα παιδί… ίσως και δύο!
Νέα 23/03/2021 - 13:24

Την Κυριακή που μας έρχεται, ο Valentino Rossi θα ξεκινήσει την 26η σεζόν του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Πρόκειται για ένα ρεκόρ που λίγοι μπορούν να υπερηφανευτούν ότι έχουν και ο Ιταλός δεν κρύβει το γεγονός ότι ακόμα καίει η φλόγα του να βελτιώνεται! «Επισήμως έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα, αλλά ο στόχος μου είναι να αγωνιστώ για δύο χρόνια», δήλωσε σε συνέντευξή του στην La Repubblica. «Θα εξαρτηθεί από το πώς θα πάνε τα πράγματα φέτος. Αν το διασκεδάσω, αν παλεύω για τις νίκες και το βάθρο, αν είμαι στους πρώτους πέντε, τότε θα συνεχίσω. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα αξίζει η τόση σκληρή δουλειά».

Το κυνήγι ενός 10ου Τίτλου δεν είναι κάτι το οποίο πλέον τον απασχολεί. «Σε καμία περίπτωση», απαντά. Φέτος, σε κάποια στιγμή του Πρωταθλήματος, περιμένουμε να δούμε στην πίστα και πάλι τον Marc Marquez. «Η επιστροφή του δεν αλλάζει κάτι για μένα. Αυτό θα φανεί από τον πρώτο Αγώνα. Σύντομα θα είναι πιο δυνατός από ποτέ. Ωστόσο όταν έλειπε οι υπόλοιποι δυνάμωσαν περισσότερο και πλέον δεν τον φοβούνται».

Ο Valentino δεν δείχνει να νοιάζεται για τα χρόνια. «Εκεί που φαίνονται τα χρόνια είναι στο πόσο πιο αργά πλέον ανακτάς τις δυνάμεις σου μετά από κάποιον Αγώνα. Είμαι μεγάλος σε ηλικία αναβάτης, αλλά δεν παύει να αυτή να είναι μία καταπληκτική ηλικία. Είμαι χαρούμενος». Ένας πιο μακρινός στόχος για τον Vale είναι να φτιάξει τη δική του οικογένεια. «Θα ήθελα ένα παιδί», απαντά. «Το σκέφτομαι εδώ και λίγο καιρό. Νομίζω ότι έχω βρει και την κατάλληλη κοπέλα. Ένα ή δύο παιδιά είναι κάτι εφικτό. Άλλωστε και τα χρόνια περνούν και βαριέσαι. Με αυτό τον τρόπο το αξίζουν».

Τέλος, μίλησε και για τον Covid-19 τον οποίον βίωσε από πρώτο χέρι. «Ήταν δύσκολο, γιατί ήμουν απομονωμένος από τα πάντα, εγώ που πάντα μου άρεσε να κάνω πάρτι! Ένιωσα τώρα ότι ήμουν σαν λεπρός… ήταν διαφορετικά. Νομίζω ότι κατάλαβα τι σημαίνει μοναξιά. Ελπίζω όλοι να κάνουν το εμβόλιο και σύντομα. Σκέφτομαι πολύ τους ηλικιωμένους και τους γονείς μου, αλλά και όλους τους ανθρώπους γιατί αυτή η ιστορία μας φθείρει όλους». 

Επόμενο άρθρο »

Νοιώθει δυνατός και «μέσα στο παιχνίδι» ο Valentino Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Vergani: Ο Dovi; Έπρεπε να υπογράψει νωρίτερα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα