• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νοιώθει δυνατός και «μέσα στο παιχνίδι» ο Valentino Rossi!
Νέα 23/03/2021 - 14:38

Ο Valentino Rossi ξεκινά την 26η σεζόν του στο MotoGP, αλλά την πρώτη του στην ομάδα της Petronas Yamaha με την οποία θα κάνει ντεμπούτο στο Qatar αυτό το Σ/Κ. Ο Ιταλός θρύλος θέλει να ανακάμψει από τη χειρότερη σεζόν του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αφού πέρυσι τερμάτισε μόλις στην 15η θέση της βαθμολογίας. Οι δοκιμές πριν από την έναρξη της σεζόν ξεκίνησαν με μια άσχημη 19η θέση στην πρώτη επίσκεψη στο Κατάρ, αλλά ο Vale και η νέα του ομάδα ήταν εμφανώς βελτιωμένοι στο δεύτερο τεστ, στο οποίο τελικά πήραν την ενδέκατη θέση, 0,8 δευτερόλεπτα από τον εξαιρετικό χρόνο του Jack Miller της Ducati.

Ο ρυθμός του Αγώνα ήταν πιο δύσκολο να κριθεί, αφού η τελευταία ημέρα των δοκιμών πήγε χαμένη από μια αμμοθύελλα, αλλά ο Rossi ένιωθε ότι ήταν μεταξύ μιας μεγάλης ομάδας αναβατών με πιθανή δυναμική στο βάθρο. «Μετά τις δοκιμές στο Qatar, νιώθω αρκετά δυνατός και η ισορροπία της μοτοσυκλέτας είναι καλή. Έκανα τον καλύτερο γύρο μου στην πίστα, κάτι που ήταν σημαντικό», δήλωσε. «Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί αναβάτες σε διαφορετικές μοτοσυκλέτες που είναι επίσης δυνατοί, αλλά είμαστε σίγουρα εκεί... στο παιχνίδι… μαζί τους! Ο ρυθμός μας φαίνεται καλός, οπότε αισθάνομαι ότι είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε τη σεζόν στο Qatar αυτό Σ/Κ.

«Υπάρχει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Έχουμε εργαστεί καλά και προς τη σωστή κατεύθυνση. Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω τη σεζόν σε λίγες μέρες». Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν νικητής του Αγώνα στο Κατάρ το 2010και το 2015, τερματίζοντας πέμπτος στον πιο πρόσφατο αγώνα στην Losail το 2019. Αν και έφυγε από την εργοστασιακή Yamaha, ο Rossi συνεχίζει να διαθέτει μοτοσικλέτα Factory-Spec, ενώ ο ομόσταυλός του στην Petronas και δεύτερος στη βαθμολογία του 2020, Franco Morbidelli, παραμένει με A-Spec μοτοσυκλέτα.

Επόμενο άρθρο »

«Ενθουσιασμένος» για το ντεμπούτο του ο Pol Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Στόχος μου είναι ν’ αγωνιστώ για 2 ακόμα χρόνια

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα