• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ποτέ δεν ήμουν δυνατός
Πάντα είχα προβλήματα…
Νέα 03/04/2021 - 23:22

Μία εβδομάδα αφότου είχε κάνει τον καλύτερό του χρόνο ποτέ στην πίστα του Qatar, ο Valentino Rossi θα ξεκινήσει από τη χειρότερή του θέση σε Αγώνα της μεγάλης κατηγορίας, την 21η. «Ήταν μια δύσκολη ημέρα γιατί ποτέ δεν ήμουν δυνατός. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την αίσθηση με το πίσω ελαστικό, αλλά είχα πολλά προβλήματα. Δεν είχα καθόλου πρόσφυση στην επιτάχυνση και ο ρυθμός μου δεν είναι καλός».

«Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν καλός με τα νέα ελαστικά. Σήμερα όχι. Δεν είμαι γρήγορος. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να καταλάβουμε τι έγινε και να δοκιμάσουμε κάτι άλλο». Το προηγούμενο χειρότερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες ήταν η 18η θέση που είχε στο Assen το 2006 κι ενώ ήταν στην πίστα τραυματισμένος. Παρ’ όλα αυτά έλεγε: «Αυτές δεν είναι οι χειρότερές μου κατατακτήριες. Με την Ducati νομίζω τα είχα πάει χειρότερα».

Και συνέχισε: «Με το πίσω μαλακό ελαστικό έχω πολλά προβλήματα. Στις ΕΔ3 με πολύ αέρα και άμμο στην πίστα, οι χρόνοι μου με τα σκληρά ελαστικά δεν ήταν πολύ διαφορετικοί από των άλλων. Όμως όταν έβαλα τα μαλακά… για κάποιο λόγο τα πιέζω πολύ και δεν είμαι γρήγορος». Και το θέμα είναι ότι μόνο με τα μαλακά μπορείς να αγωνιστείς στο Qatar. «Έτσι είναι εδώ», προσθέτει.

«Δοκιμάσαμε πολλούς συνδυασμούς τα τελευταία χρόνια, αλλά στο τέλος πάντα έχουμε τα μαλακά μπροστά και πίσω. Αλλά τα ελαστικά είναι ίδια για όλους κι αν οι άλλοι τα χρησιμοποιούν, τότε πρέπει κι εμείς. Για αύριο θα είναι δύσκολα γιατί θα ξεκινήσω από πίσω και δεν έχω και καλό ρυθμό. Θα δούμε τι θα γίνει».

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Ήταν η πιο τρομακτική στιγμή που έχω δει!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar2 MotoGP ΚΑΤ: o Martin o τρομερός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα