• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
7ος Αγώνας - Ιταλία (Μugello)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σκεπτικός για το μέλλον ο Capirossi
Νέα 05/04/2010 - 10:23

Πρόσφατα ο Loris Capirossi δήλωσε στον manager της Rizla Suzuki, Paul Denning ότι η σεζόν του 2010 ίσως να μην είναι κι η τελευταία του στη σκηνή των αγώνων κι όλα θα εξαρτηθούν από τις επιδόσεις του στην φετινή χρονιά.

 

Ο Denning δήλωσε με την σειρά του, ό,τι ο Capirossi είναι δυνατός σαν άγριο ζώο από πλευράς φυσικής κατάστασης και πιο συντονισμένος στις σκέψεις του από ποτέ άλλοτε, οπότε μόνο η Ingrid (η σύζυγος του) θα μπορούσε να τον αποτρέψει από το να συνεχίσει την αγωνιστική του καριέρα.

 

Στο Qatar ο γερόλυκος Capirossi θα συμπληρώσει την 300η συμμετοχή του σε αγώνα Grand Prix κι ο ίδιος νιώθει θετικά για την φετινή σεζόν μιας και η Suzuki έχει κάνει τα σωστά βήματα για την εξέλιξη της GSV-R. Το νέο κινητήρα της θα δοκιμάσει για πρώτη φορά στο Qatar ωστόσο, η έκτη θέση που έφερε την δεύτερη ημέρα δοκιμών πριν από λίγο καιρό αποδεικνύει ότι ο Ιταλός αναβάτης θα κάνει δύσκολη τη ζωή των νεώτερων πιλότων.

 

Όσο για το μέλλον, είχε αναφέρει ότι σαν χόμπι κάνει την δουλειά του μεσίτη... που στο Monte Carlo δεν πιστεύουμε ότι περνάει ιδιαίτερη οικονομική κρίση.

Επόμενο άρθρο »

Αισιόδοξος ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

WRC: Πάω αργά γιατί βιάζομαι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα