• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Το Silverstone είναι από τις αγαπημένες μου πίστες
Είμαι γρήγορος εκεί
Νέα 25/08/2021 - 15:11

Έχει έρθει η ώρα να επιστρέψουμε στην Αγγλία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βρετανικό Grand Prix αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Valentino Rossi φτάνει εκεί μετά το καλό του αποτέλεσμα στην Αυστρία, στο τέλος ενός τρελού αγώνα, στον οποίο ρίσκαρε μένοντας με σλικ ελαστικά στην βρεγμένη πίστα. 

Η βρετανική πίστα σίγουρα του φέρνει στο μυαλό ευχάριστες αναμνήσεις, καθώς ο Valentino έχει κερδίσει εκεί 6 φορές, έχει πάρει τέσσερις φορές την pole position, ενώ έχει βρεθεί στο βάθρο συνολικά 12 φορές. Το να στοχεύσει τόσο ψηλά φέτος θα είναι δύσκολο, αλλά σίγουρα είναι το σωστό μέρος για έναν καλό αγώνα. 

"Μου αρέσει πολύ το Silverstone. Είναι μια τρομερή πίστα και μια από τις αγαπημένες μου", ανέφερε ο Rossi. "Είναι μια μεγάλη πίστα που τα έχει όλα. Γρήγορους, μέτριους τομείς και είναι πολύ τεχνικό σε κάποια σημεία. Συνήθως είμαι αρκετά δυνατός εκεί, οπότε ας ελπίσουμε ότι έτσι θα είναι και φέτος και ότι θα έχει καλό καιρό το Σαββατοκύριακο. Νομίζω ότι οι προγνώσεις είναι καλές προς το παρόν, αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το ο,τιδήποτε. Η πίστα μπορεί να είναι στεγνή στην αρχή και βρεγμένη στο τέλος ή να είναι βρεγμένη μόνο σε κάποια σημεία. Ανυπομονώ να επιστρέψω εκεί το Σαββατοκύριακο ".

Επόμενο άρθρο »

MotoGP και Manchester City

« Προηγούμενο άρθρο

Η Michelin στο σπίτι του Βρετανικού μηχανοκίνητου αθλητισμού

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα