• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP και Manchester City
Oι αδερφοί Marquez συναντούν τον Pep Guardiola
Νέα 26/08/2021 - 19:31

Το να κερδίζεις έχει να κάνει και με την νοοτροπία και πριν το βρετανικό Grand Prix, μερικοί ήρωες των σπορ που κάνουν ακριβώς αυτό, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν πρόσωπο με πρόσωπο. Ο 8 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Marc Marquez, συνοδευόμενος από τον αδερφό του, Alex Marquez, συνάντησαν τον προπονητή της Manchester City, Pep Guardiola.

Εκτός από την συνάντηση με τον Guardiola, οι αδερφοί Marquez παρακολούθησαν μια προπόνηση της Manchester City και έπειτα είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν κάποιους από τους παίκτες, καθώς δύο αγωνιστικοί κόσμοι ήρθαν κοντά.

"Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Marc Marquez εδώ και μάλιστα με ήλιο ενώ συνήθως έχει ομίχλη ή βρέχει", δήλωσε ο Guardiola. "Aλλά ήταν τέλειο να καλωσορίζουμε έναν παγκόσμιο πρωταθλητή σαν αυτόν, να έχουμε την ευχαρίστηση της επίσκεψής του και να μοιραστούμε μερικές στιγμές. Είναι τιμή μας, οπότε τον ευχαριστούμε που ήρθε".

"Εμείς παίζουμε με μια μπάλα, αυτός βρίσκεται πάνω σε μια μοτοσυκλέτα. Προφανώς αυτά τα δύο είναι τελείως διαφορετικά, αλλά αν θες να κερδίζεις, να κάνεις κάτι καλύτερο και να ανεβάζεις το επίπεδό σου πρέπει να έχεις το σωστό τρόπο σκέψης. Όταν είσαι πολλές φορές πρωταθλητής, ξέρεις ότι συμβαίνει γιατί είσαι κάτι το ιδιαίτερο. Δυσυτχώς, έχει τραυματιστεί αλλά επανέρχεται και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει την καριέρα του και θα κάνει ευτυχισμένους τους ανθρώπους που αγαπάνε το σπορ. Συναντηθήκαμε για πρώτη φορά πριν τον τελικό του Champions League στην Βαρκελώνη, νομίζω το 2011 ή το 2012. Το να μας επισκέπτεται είναι ένα μεγάλο κοπλιμέντο για εμάς".

"Νιώθω πολύ τυχερός που είχα αυτή την μέρα, να παρακολουθήσω μια προπόνηση της Manchester City από τόσο κοντά, ήταν εκπληκτικό να βλέπω τον τρόπο που ο Pep προπονεί τους παίκτες", ανέφερε ο Marc Marquez. "Ως μεγάλος οπαδός του ποδοσφαίρου, ήταν πολύ ευχάριστο για εμένα. Και είναι εντυπωσιακό το που βρισκόμαστε και πως η City είναι οργανωμένη,  προσπαθώντας να είναι η καλύτερη ομάδα".

"Ο Pep Guardiola είναι από τους ανθρώπους που προσπαθείς να αναλύσεις, να μάθεις για αυτόν, τον τρόπο που είναι, τον τρόπο που μιλάει, τον τρόπο που χειρίζεται την ομάδα...είναι προπονητής αλλά για εμένα ο τρόπος που το κάνει είναι εντυπωσιακός. Ήταν μια τέλεια κουβέντα και μάθαμε μερικά πράγματα".

"Το πάθος είναι το πιο σημαντικό, όπως και τα πράγματα που μπορούσαμε να μοιραστούμε οι δύο μας. Την εμπειρία, την πίεση, τέτοια πράγματα. Μιλήσαμε λίγο με τον Pep για αυτά και ήθελα πραγματικά να καταλάβω πως διαχειρίζεται αυτά τα πράγματα".

O Pep Guardiola και ο Marc Marquez συζητούν.

Ο Αlex Marquez και ο Marc Marquez με τον Guardiola.

Oι αδερφοί Marquez παρακολουθούν την προπόνηση.

Πάνω σειρά από αριστερά προς τα δεξιά: Ederson, Doyle, Dias, Alex Marquez, Silva

Κάτω σειρά από αριστερά προς τα δεξιά: Torres, Gündogan, Marc Marquez, Zinchenko

Επόμενο άρθρο »

H Petronas αποχωρεί από όλες τις κατηγορίες στο τέλος του 2021

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Το Silverstone είναι από τις αγαπημένες μου πίστες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα