• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto3 ΕΔ2
Πρώτος ο Dennis Foggia με διαφορά 0,013 από τον Acosta
Νέα 17/09/2021 - 15:24

Με την πίστα να έχει στεγνώσει πλέον οι αναβάτες της Μoto3 έκαναν την έξοδό τους για τις ΕΔ2 .Η βροχή έκανε πάλι την εμφάνισή της λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, επηρεάζοντας μόνο τους τελευταίους γύρους των αναβατών.

Ο Dennis Foggia ήταν ο ταχύτερος στις ΕΔ2, με χρόνο 1:42.333, χωρίς όμως να καταφέρει να ξεπεράσει τον χρόνο που έκανε το πρωί. Τρομερή βελτίωση είχε ο Pedro Acosta, που από 14ος το πρωί, βρέθηκε στην δεύτερη θέση, μόλις 0.013 δευτερόλεπτα πίσω από τον Foggia, με χρόνο 1:42.346. Την τριάδα έκλεισε και πάλι ο Niccolo Antonelli, με χρόνο 1:42.458.

O Romano Fenati έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, αλλά έμεινε στην τρίτη θέση των συνδυασμένων χάρη στον πρωινό του χρόνο, ενώ την πεντάδα έκλεισε ο Andrea Migno που φαίνεται να έχει ένα καλό Σαββατοκύριακο μέχρι τώρα.

O Matteo Bertelle, που κάνει σήμερα το ντεμπούτο του στην Moto3, με την ομάδα της VR46 πέτυχε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, κάνοντας τον έκτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον John McPhee, που επέστρεψε στην Μoto3 μετά το Σαββατοκύριακό του στην Aragon ως αναβάτης της Moto2.

O Darryn Binder, παρά την πτώση του στην 16η στροφή, 18 λεπτά πριν το τέλος (που τον έστειλε στο ιατρικό κέντρο για έλεγχο), κατάφερε να κρατηθεί στην όγδοη θέση, ενώ πίσω του ήταν ο Filip Salac. Την δεκάδα έκλεισε ο Jaume Masia. O Sergio Garcia συνεχίζει να μην βρίσκει τον ρυθμό του και ήταν 15ος στις ΕΔ2.

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα