• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto2 ΕΔ1
Ταχύτερος ο Thomas Luthi
Νέα 17/09/2021 - 14:22

Παρά κάποιες ακτίδες ήλιου προς το τέλος των ΕΔ1 της Moto2, η πίστα παρέμεινε βρεγμένη για τους αναβάτες της Moto2. Σε αυτές τις συνθήκες, ο Thomas Luthi, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι αποσύρεται στο τέλος της χρονιάς, επέδειξε την τεράστια εμπειρία του και κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση με χρόνο 1:50.140, αφήνοντας δεύτερο τον Marco Bezzechi, ο οποίος κυριαρχούσε από την μέση του session μέχρι σχεδόν και το τέλος, με χρόνο 1:50.428. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Niccolo Bulega, με χρόνο 1:50.578.

O Jake Dixon, που αντικαθιστούσε τον Franco Morbidelli στον τελευταίο αγώνα των MotoGP, επέστρεψε με στυλ στα καθήκοντά του στην Μoto2 κάνοντας τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, ενώ την πεντάδα έκλεισε ο Sam Lowes. O Somkiat Chantra ήταν έκτος, μπροστά από τον Augusto Fernandez. Ο Stefano Manzi έκανε τον όγδοο καλύτερο χρόνο, ενώ ο Jorge Navarro συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις, καταλαμβάνοντας την ένατη θέση. Την δεκάδα έκλεισε ο Xavi Vierge.

Έκπληξη αποτέλεσαν οι αναβάτες της Red Bull KTM Aki Ajo, Remy Gardner και Raul Fernandez, οι οποίοι μας έχουν συνηθίσει σε πρωτιές στα περισσότερα session. O Remy Gardner ήταν 22ος, ενώ ο Raul Fernandez 29ος.

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto3 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: MotoGP ΕΔ1

Χορηγοί