• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: MotoGP ΕΔ1
Ταχύτερος ο Viñales με την Aprilia!
Νέα 17/09/2021 - 13:23

Οι ΕΔ1 των MotoGP σημαδεύτηκαν από την έντονη βροχή, η οποία ξέσπασε το τελευταίο δεκάλεπτο, ουσιαστικά απαγορεύοντας στους αναβάτες να κάνουν τις τελευταίες τους επιθέσεις. Οι μόνοι που βγήκαν στην πίστα με την βροχή ήταν οι αναβάτες της Suzuki, Alex Rins και Joan Mir, και οι αναβάτες της Repsol Honda, Pol Espargaro και Marc Marquez, χωρίς όμως να καταφέρουν να βελτιώσουν τους χρόνους τους.

Ο Maverick Viñales, στον τελευταίο του γύρο με σλικ ελαστικά, κατάφερε να κάνει 1:32.666 και να ανέβει στην πρώτη θέση, από την οποία είχαν περάσει πολλοί αναβάτες πριν από αυτόν, ανάμεσά τους και η wild card συμμετοχή της Ducati, Michele Pirro! Μόλις 0,080 πίσω από τον Viñales βρέθηκε ο Joan Mir, με χρόνο 1:32.746, με τον νικητή της Aragon, Francesco Bagnaia να ακολουθεί με χρόνο 1:32.801. Ήταν γενικά ένα σφιχτό session με τους 16 πρώτους αναβάτες να κινούνται μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο.

Ο Jack Miller έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, ακολουθούμενος στενά από τον Αlex Rins που έβαλε έτσι και τις 2 Suzuki στην πρώτη πεντάδα. Ο Pol Espargaro ήταν η κορυφαία Honda στην 6η θέση, ενώ πίσω του βρέθηκε ο πρώτος στο πρωτάθλημα, Fabio Quartararo. Ο Stefan Bradl, που επέστρεψε ως wild card αυτό το Σαββατοκύριακο, έκανε τον όγδοο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Marc Marquez, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Aleix Espargaro.

O Franco Morbidelli, στο πρώτο του session μετά την επιστροφή του, κατάφερε να πάρει την 16η θέση, πίσω από τον Michele Pirro, ενώ ο Valentino Rossi ήταν 19ος. Οι συνθήκες δεν ευνόησαν την επιστροφή του Andrea Dovizioso, ο οποίος τελικά βρέθηκε στην 24η και τελευταία θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα