• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto3 Αγώνας
Μεγάλη νίκη του Dennis Foggia - Πτώση του Romano Fenati
Νέα 19/09/2021 - 13:51

Πρώτος έστριψε ο Romano Fenati από την pole position κάνοντας γρήγορα διαφορά, ενώ πίσω του βρίσκονταν οι Niccolo Antonelli, Dennis Foggia, Andrea Migno και Jaume Masia. O Fenati έφυγε μπροστά, έκανε διαφορά σχεδόν τρία δευτερόλεπτα και φαινόταν ότι έχει εξασφαλίσει άνετα την νίκη, αλλά και 25 πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα, ειδικά σε έναν αγώνα που ο Pedro Acosta φαινόταν να μην μπορεί να παλέψει για το βάθρο και είχε μείνει πιο πίσω.

Όμως σήμερα δεν ήταν η μέρα του Fenati. O Iταλός αναβάτης έπεσε στην 15η στροφή του 13ου γύρου και εγκατέλειψε χάνοντας τόσο την σχεδόν σίγουρη νίκη όσι και κάθε ελπίδα για το πρωτάθλημα. με τέσσερις αγώνες να απομένουν. Αυτό άφησε τον Dennis Foggia στην κορυφή, ο οποίος το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και κατάφερε να διασχίσει πρώτος την γραμμή του τερματισμού, με διαφορά μισό δευτερόλεπτο, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να πάρει την δεύτερη συνεχόμενή του νίκη και το τέταρτο συνεχόμενο βάθρο. Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Dennis Foggia περνάει στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, σε ισοβαθμία με τον Sergio Garcia και 42 βαθμούς πίσω από τον Pedro Acosta. 

O Niccolo Antonelli, ενώ ξεκίνησε τον αγώνα άσχημα και έχασε θέσεις, επανέκαμψε και κατάφερε στο τέλος του αγώνα να περάσει τους Sergio Garcia και Andrea Migno παίρνοντας την δεύτερη θέση. Στο τελευταίο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Andrea Migno, κάνοντας ένα ιταλικό 1-2-3. 

Ο Sergio Garcia, ο οποίος επίσης πάλευε για τις θέσεις του βάθρου, μπλέχτηκε στο τέλος σε μάχες με τον Jaume Masia που τον ακολουθούσε, με πολλές αλλαγές θέσεων και επαφές μεταξύ τους. Τελικά ο Garcia τερμάτισε τέταρτος και ο Masia πέμπτος.

Ο Darryn Binder πέρασε την γραμμή του τερματισμού έκτος, μπροστά από τον πρώτο στο πρωτάθλημα, Pedro Acosta, που εξαρχής φαινόταν να ζορίζεται και δεν πίεσε παραπάνω, ψάχνοντας να πάρει βαθμούς μετά την εγκατάλειψή του στην Aragon. Τον νεαρό Ισπανό κυνηγούσε ένα γκρουπ αναβατών με αρχηγό τον Carlos Tatay, ο οποίος πήρε την όγδοη θέση, μπροστά από τον Stefano Nepa. Την δεκάδα συμπλήρωσε ο Ayumu Sasaki, o οποίος του χρόνου θα αγωνίζεται στην Honda Leopard Racing.

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto2 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: MotoGP Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα