• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK: Jerez Πρώτος Αγώνας
Νίκη του Toprak Razgatlioglu μπροστά από τον Jonathan Rea
Νέα 26/09/2021 - 15:36

Μεγάλη μάχη διεξήχθη μεταξύ των δύο πρώτων στο πρωτάθλημα, Toprak Razgatlioglu και Jonathan Rea στον πρώτο αγώνα της Jerez. 

O Razgatlioglu έστριψε πρώτος από την pole position αλλά σύντομα έπρεπε να υπερασπιστεί την θέση του απέναντι στον Rea, ο οποίος πέρασε μπροστά στην 8η στροφή του τρίτου γύρου. Ο Rea δεν κατάφερε να δημιουργήσει διαφορά πάνω από μισό δευτερόλεπτο, με τον Razgatlioglu στον 6ο γύρο. Στον επόμενο γύρο ο Razgatlioglu επιχείρησε προσπέραση στην 6η στροφή, είχαν επαφή και βγήκαν εκτός γραμμής, επιτρέποντας στον Redding και στον Locatelli να πλησιάσουν. Οι δύο πρώτοι κατάφεραν και πάλι να ανοίξουν την διαφορά, με τον Razgatlioglu να περνά μπροστά στην πρώτη στροφή του 14ου γύρου και να καταφέρνει να κρατήσει την πρώτη θέση μέχρι το τέλος. Ο Rea τρία περιορίστηκε στην δεύτερη θέση. 

Η τρίτη θέση κρίθηκε στην μάχη του τελευταίου γύρου μεταξύ του Andrea Locatelli και του Scott Redding. O Redding έκανε την κίνησή του στην πέμπτη στροφή και ο Locatelli δεν κατάφερε να απαντήσει, χάνοντας την τελευταία θέση του βάθρου. 

Ο Alvaro Bautista πήρε άλλη μια πέμπτη θέση για την Honda, μπροστά από τον  Loris Baz, ο οποίος πέτυχε μια εκπληκτική επιστροφή, αντικαθιστώντας τον Chaz Davies. O Michael Van Der Mark ήταν έβδομος, ενώ έπρεπε στους τελευταίους γύρους να αντιμετωπίσει την πίεση του Axel Bassani ο οποίος πήρε τελικά την όγδοη θέση. Ο  Alex Lowes πήρε την ένατη θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Garrett Gerloff. 

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK Jerez: Νίκη και στον δεύτερο αγώνα για τον Toprak Razgatlioglu

« Προηγούμενο άρθρο

Απεβίωσε ο Dean Berta Viñales

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα