• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Ξέρω που έχασα το πρωτάθλημα
Και δεν ήταν στο Austin
Νέα 04/10/2021 - 12:33

O Bagnaia προσπαθεί να μην χάνει την αισιοδοξία του, αλλά ξέρει πολύ καλά ότι η τρίτη θέση στο Austin, πίσω από τον Quartararo, ουσιαστικά εκμηδένισε τις ελπίδες του για τίτλο. 52 βαθμοί διαφορά με τρεις αγώνες να απομένουν είναι ένα εμπόδιο που δεν μπορεί να ξεπεραστεί εκτός αν συμβεί κάτι απρόοπτο. Σε κάθε περίπτωση, ο Ιταλός αναβάτης ξέρει ότι έκανε ό,τι μπορούσε, κάτι που αποκάλυψε και χθες στην συνέντευξη τύπου.

"Δεν θέλω να χάνω το ηθικό μου, πρέπει να είσαι χαρούμενος όταν τα έδωσες όλα", ανέφερε ο Pecco. "Οι δυνατότητές μου ήταν αυτές σήμερα, οι άλλοι ήταν γρηγορότεροι. Ο Marquez ήταν άπιαστος και ο Quartararo πολύ γρήγορος".

"Σίγουρα δεν θα τα παρατήσω, αλλά ο Fabio έχει κάνει εξαιρετική δουλειά φέτος. Ήταν ο ταχύτερος στο πρώτο μισό της σεζόν και ο πιο σταθερός. Ξέρω πολύ καλά που έχασα τους βαθμούς που μου λείπουν λόγω των λαθών μου και προβλημάτων, δεν ήταν σήμερα. Αλλά στους τελευταίους αγώνες ήμουν πιο ανταγωνιστικός".

Στο Misano ο Fabio έχει την ευκαιρία να κλειδώσει τον τίτλο. Νιώθεις πίεση ότι πρέπει να τον σταματήσεις;

"Είμαι εδώ για να προσπαθήσω να κλείσω την διαφορά, αν και ξέρω ότι είναι σχεδόν αδύνατο. Από αυτή την άποψη, νομίζω ότι είμαι πιο ήρεμος από τον Fabio, αυτός πρέπει να σκεφτεί το πρωτάθλημα, εγώ απλά πρέπει να είμαι πιο ανταγωνιστικός. Σίγουρα δεν θα πάρω ρίσκα όπως πήρε ο Aldeguer στην MotoE με τον Torres, επειδή δεν είμαι 7 βαθμούς πίσω του, αλλά πάνω από 50".

Γιατί δυσκολεύτηκες τόσο στην αρχή του αγώνα;

"Ένιωθα ότι το πίσω λάστιχο δεν ήταν έτοιμο, ίσως δεν είχε την ιδανική θερμοκρασία, οπότε περίμενα να δουλέψει όπως πρέπει. Σε αυτό το σημείο είδα ότι ο Marquez και ο Quartararo ήταν πολύ γρήγοροι, ενώ οι άλλοι αναβάτες πίεζαν υπερβολικά. Περίμενα να πέσει η απόδοσή τους και μετά πίεσα. Πρέπει να ευχαριστήσω τον Miller που με άφησε να περάσω, ήταν σπουδαία ομαδική δουλειά και με έκανε να νιώσω καλά".

Η τελευταία μάχη, για το βάθρο, ήταν με τον Martin.

"Δεν ρίσκαρα πολύ, όταν είδα ότι έκοψε δρόμο μέσα από το σικέιν ήξερα ότι θα έπαιρνε ποινή".

Ζορίστηκες από άποψη φυσικής κατάστασης;

"Ήταν όσο σκληρά περίμενα, αλλά η συγκέντρωση στον αγώνα βοηθάει. Φυσικά, την πρώτη φορά που κοίταξα πόσοι γύροι έμεναν και είδα ότι ήταν 13, σκέφτηκα :ωχ όχι, είναι πάρα πολλοί (γελώντας). Μετά συγκεντρώθηκα και πάλι. Από την δική μου οπτική γωνία ήταν χειρότερα από την Μαλαισία. Η ζέστη ήταν η ίδια αλλά η πίστα ήταν πιο κουραστική".

 

Επόμενο άρθρο »

Miller: O Mir; Για αντίστοιχη μανούβρα έδωσαν 30'' ποινή στον Aegerter

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGPWORLD PADDOCK 15 Η ανάλυση! (Video)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα